Sunday, December 4, 2022

Cenzura: Adidas a rupt contractul cu Kanye West, după ce artistul a spus că vocea sa nu va fi cumpărată de „mass media evreiască” și a purtat un tricou inscripționat cu „White Lives Matter”

Must Read
După Balenciaga, Adidas a rupt marți contractul cu Kanye West, informează NY Post, după ce artistul a susținut că vocea sa nu va fi cumpărată de „mass media evreiască” și, totodată, după ce acesta a prezentat o serie de tricouri inscripționate cu ‘White Lives Matter la Săptămâna Modei de la Paris.
Marca de îmbrăcăminte, care a anunțat săptămâna trecută că relația de 10 ani cu West era “în curs de revizuire”, a declarat că “nu “tolerează antisemitismul și niciun alt tip de discurs de ură”.
“Comentariile și acțiunile recente ale lui Ye au fost inacceptabile, pline de ură și periculoase și încalcă valorile companiei de diversitate și incluziune, respect reciproc și corectitudine”, a declarat marți Adidas.
Alături de Adidas, din 2015, Kanye a lansat colecția specială de adidași Yeezy.
A Yeezy sneaker

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This