Tuesday, March 5, 2024

Cine este singurul român care participă la MEGApetrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Must Read

Potrivit surselor Mediaflux, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, petrec Halloween-ul la Castelul Bran într-o petrecere cu adevărată bogată și unică ce ar avea 140 de invitaț- miliardari și vedete de renume mondial. Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience.

Puteti investi la bursa in Tesla prin platformele:

UPDATE: Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain, scrie Mediaflux.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae și este foarte apropiat de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla. Cei doi s-au afișat în ultima vreme.

- Advertisement -

Un lucru inedit este că miliardarul Elon Musk a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Importanta misiune de a se ocupa de catering pentru cei mai bogați oameni ai plantei, îi revine familiei Ducu, de la firma LaCasa Terra, specializată în produse românești, mai notează Mediaflux.

Mai mult, conform surselor agenției, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Listă de invitați cu sute de miliarde de dolari în buzunare

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

O parte din miliardari au aterizat azi-noapte

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și Space X, multi miliardarul Thiel, fondatorul PayPal frumoasa Jolie – pentru care Musk are o mai veche pasiune – și alți super-miliardari ai planetei vor petrece, potrivit informațiilor MediaFlux, sărbătoarea de Halloween la Castelul Bran, aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg.

Alte aproximativ 40 – 50 de persoane extrem de importante se vor afla, de asemenea, la Bran în acest weekend.

Magnații americani au fost preluați de la salonul oficial al aeroportului, cu maximă discreție, de un Mercedes S și mai multe dubițe Mercedes Vito care i-au transportat la un hotel de lux din centrul Capitalei, acolo unde paparazzi MediaFlux au obținut și primele imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei, apropiați ai lui Musk.

Sursa: Mediaflux.ro, Hotnews.ro, Ziare.com

Puteti investi la bursa prin platformele:

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x