Tuesday, April 16, 2024

Clujenii de la proiectul de play-to-earn WAM câștigă în Dubai premiul pentru cel mai bun proiect blockchain

Must Read

WAM este un proiect românesc creat la Cluj, în inima Transilvaniei, care în ultimul an a atras din ce în ce mai multa atenție, după ce a reușit să ajungă lider în App Store-urile din România și Phillippine.

Puteti investi in proiectul WAM prin:

Start-up-ul clujean a câștigat săptămâna trecută premiul pentru cel mai bun proiect blockchain, dominând categoria “Blockchain Frontier Leader” la Future Blockchain Summit, prima și cea mai mare conferință și expoziție blockchain din regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord – n.red.), care a avut loc în perioada 10-13 octombrie la Dubai World Trade Center.

La această conferință au fost prezenți Dainel Tamaș (CEO), Alex Rus (CBO) și Vlad Mustiata (CTO).

Acest summit a reprezentat o oportunitate pentru delegația WAM de a purta discuții cheie despre viitorul industriei blockchain.

- Advertisement -

Concurând cu proiecte din 44 de țări, WAM a dominat categoria “Blockchain Frontier Leader”, luând premiul pentru cel mai bun proiect blockchain.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x