Thursday, March 28, 2024

Kanye West cumpără platforma de social media Parler. Libertatea de exprimare din ce în ce mai puternică

Must Read

Kanye West, superstarul rapper care a făcut mai multe comentarii inflamatorii și antisemite în ultimele săptămâni, a fost de acord în principiu să cumpere platforma conservatoare de social media Parler, a declarat luni compania-mamă a aplicației într-un comunicat.

„Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate a fi controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber”, a spus West, care se numește acum Ye, într-o declarație publicată de Parler.

Mișcarea vine după ce Ye a fost exclus din a luiTwitter și conturi de Instagram pentru postări antisemite. Într-o postare, Ye a jucat într-o teorie a conspirației antisemită de lungă durată conform căreia colegul rapper Sean „Diddy” Combs este controlat de evrei.

Averea netă a lui Ye este de 2 miliarde de dolari. O mare parte din averea lui provine din brandul său de adidasi Yeezy și din parteneriatele cu Gap și Adidas. Cu toate acestea, Ye a rupt recent relațiile de afaceri cu Gap, iar Adidas a spus că își revizuiește și relația de afaceri cu el. JPMorgan Chase a rupt, de asemenea, legăturile cu rapperul.

- Advertisement -

Platforma, favorită printre conservatorii americani, care este folosită de susținătorii fostului președinte Donald Trump, a fost cuprinsă de controverse anul trecut cu privire la rolul pe care l-a jucat în revoltele din 6 ianuarie 2021 de la clădirea Capitoliului. Asta a condus o mulțime de companii de tehnologie, inclusiv Google și Amazon, pentru a pune serviciul pe lista neagră , făcând aplicația și site-ul web inaccesibile.

În septembrie, însă, Google a reinstalat aplicația în Magazinul Play, afirmând că compania și-a modificat unele dintre politicile de moderare a conținutului și aplicarea acestora. Apple a restaurat aplicația pe platforma sa App Store în aprilie 2021.

Parler a căutat să-și reducă dependența de tehnologiile de la alte firme prin stabilirea propriei infrastructuri cloud în interior. Compania a înființat o nouă companie-mamă în septembrie, numită Parlement Technologies, menită să ofere propriul serviciu cloud pentru afacerile online. „Viitorul este imposibil de anulat”, a spus compania atunci.

Termenii acordului includ suport tehnic pentru Parler de la compania sa-mamă, precum și utilizarea serviciilor sale private de cloud, potrivit anunțului de luni.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x