Sunday, December 4, 2022

Kanye West cumpără platforma de social media Parler. Libertatea de exprimare din ce în ce mai puternică

Must Read

Kanye West, superstarul rapper care a făcut mai multe comentarii inflamatorii și antisemite în ultimele săptămâni, a fost de acord în principiu să cumpere platforma conservatoare de social media Parler, a declarat luni compania-mamă a aplicației într-un comunicat.

„Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate a fi controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber”, a spus West, care se numește acum Ye, într-o declarație publicată de Parler.

Mișcarea vine după ce Ye a fost exclus din a luiTwitter și conturi de Instagram pentru postări antisemite. Într-o postare, Ye a jucat într-o teorie a conspirației antisemită de lungă durată conform căreia colegul rapper Sean „Diddy” Combs este controlat de evrei.

Averea netă a lui Ye este de 2 miliarde de dolari. O mare parte din averea lui provine din brandul său de adidasi Yeezy și din parteneriatele cu Gap și Adidas. Cu toate acestea, Ye a rupt recent relațiile de afaceri cu Gap, iar Adidas a spus că își revizuiește și relația de afaceri cu el. JPMorgan Chase a rupt, de asemenea, legăturile cu rapperul.

- Advertisement -

Platforma, favorită printre conservatorii americani, care este folosită de susținătorii fostului președinte Donald Trump, a fost cuprinsă de controverse anul trecut cu privire la rolul pe care l-a jucat în revoltele din 6 ianuarie 2021 de la clădirea Capitoliului. Asta a condus o mulțime de companii de tehnologie, inclusiv Google și Amazon, pentru a pune serviciul pe lista neagră , făcând aplicația și site-ul web inaccesibile.

În septembrie, însă, Google a reinstalat aplicația în Magazinul Play, afirmând că compania și-a modificat unele dintre politicile de moderare a conținutului și aplicarea acestora. Apple a restaurat aplicația pe platforma sa App Store în aprilie 2021.

Parler a căutat să-și reducă dependența de tehnologiile de la alte firme prin stabilirea propriei infrastructuri cloud în interior. Compania a înființat o nouă companie-mamă în septembrie, numită Parlement Technologies, menită să ofere propriul serviciu cloud pentru afacerile online. „Viitorul este imposibil de anulat”, a spus compania atunci.

Termenii acordului includ suport tehnic pentru Parler de la compania sa-mamă, precum și utilizarea serviciilor sale private de cloud, potrivit anunțului de luni.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This