Saturday, April 20, 2024

Prima armă nucleară se va îndrepta către New York! Profeția teribilă a lui Nouriel Roubini: Să fii în New York nu mai este sigur

Must Read

Binecunoscutul profesor american, poreclit de mulți „Dr. Doom”, a afirmat că în următoarele 12 luni lumea se va afla în fața unei apocalipse nucleare. Ce scenariu vede cel care a prezis prăbușirea pieței imobiliare din 2008 și criza economică?

Nouriel Roubini, poreclit de mulți „Dr. Doom” pentru predicțiile sale pesimiste, vine cu un nou scenariu apocaliptic. El spune că vrea să se mute din New York , deoarece crede că acest oraș ar putea fi distrus de arme nucleare.

New York va fi primul oraș lovit

El consideră că în scenariul posibil în care ar fi folosită o bombă nucleară tactică, conflictul ar putea escalada, iar unul dintre primele locuri spre care s-ar îndrepta rachetele nucleare ar fi orașul New York.

- Advertisement -

Veteranul profesor de economie spune că „nu mai este sigur” să te afli în oraș, în condițiile în care tensiunile continuă să crească între Vladimir Putin și Occident din cauza războiului din Ucraina.

„Există un scenariu în care, în următoarele douăsprezece luni, Rusia folosește arme nucleare tactice împotriva Ucrainei, iar apoi atacă NATO și începem un război convențional cu Rusia”, a declarat Roubini, în vârstă de 64 de ani.

„Prima armă nucleară se va îndrepta către New York. Să fii în New York nu mai este sigur”, a adăugat el.

El spune că mutarea în Canada este singura soluție care le rămâne locuitorilor orașului și prevede că „vom avea o mare migrație spre Midwest, în Canada. Va trebui să preluăm Canada. La propriu”.

Academicianul și-a câștigat de-a lungul timpului reputația de bun prezicător al evenimentelor, mai ales în contextul în care a prevăzut prăbușirea pieței imobiliare din 2008, care a dus la recesiunea globală din acel an.

Al Treilea Război Mondial a început deja

În prezent, el consideră că „al treilea război mondial a început deja” de la începutul „operațiunii speciale” a lui Vladimir Putin în Ucraina. Cu toate acestea, sursa citată menționează că Nouriel Roubini are o perspectivă faimos de negativă asupra lucrurilor.

De asemenea, pe lângă previziunile sale în privința armelor nucleare, el vede, de asemenea, inundații masive, dezastre naturale și un total colaps economic. El prezice teroarea stagflației și a unei noi crize financiare globale și crede că aproximativ o treime din teritoriul SUA va fi nelocuibil în următorii 20 de ani.

Un alt personaj cunoscut din SUA care a venit cu astfel de predicții apocaliptice este miliardarul Elon Musk. Patronul Tesla spunea recent că „probabilitatea” unui război nuclear este „în creștere” pe măsură ce tensiunile din Ucraina escaladează.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x