Thursday, March 28, 2024

Viktor Orban atacă şi ultimul plan al Ursulei: „Propunerea achiziţiei comune de gaze îmi amintește de momentul în care am cumpărat împreună vaccinuri. Lent și costisitor”

Must Read

Premierul maghiar Viktor Orban a criticat pe Twitter noul plan al Comisiei Europene de achiziții comune de gaze naturale.

„Cel mai recent plan al Bruxellesului îmi amintește de vremurile în care am cumpărat vaccinuri împreună. Este lent și costisitor. Aștept cu nerăbdare o discuție reală la viitorul summit al Consiliului Europei ”, a scris Viktor Orban.

Potrivit premierului Ungariei, oprirea livrărilor rusești de combustibil va duce la probleme în economiile țărilor europene. „Ei spun că gazul rusesc este rău şi că ar trebui să încetăm să-l cumpărăm. Dar nimeni nu ne spune cu ce îl putem înlocui. Nu peste cinci ani, ci mâine. Trebuie să ne gestionăm economiile interne, acest lucru este evident, „, a subliniat Viktor Orban, pe Twitter.

Săptămâna aceasta, Comisia Europeană a propus un nou pachet de măsuri pentru combaterea crizei energetice. În special, este planificată efectuarea de achiziții comune obligatorii de 13,5 miliarde de metri cubi de gaz pentru a umple instalațiile de depozitare până la iarnă, crearea unui mecanism de limitare a prețurilor excesiv de mari la hub-ul TTF și un nou reper de preț pentru piața gazului lichefiat. Aceste propuneri trebuie să fie aprobate de toate țările UE.

- Advertisement -

Propunerile Comisiei Europene urmează să fie discutate la summitul liderilor din 20-21 octombrie de la Bruxelles.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x