Sunday, December 4, 2022

Black Friday la Dedeman: Când încep promoțiile la magazinul de bricolaj

Must Read

Dedeman, unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral romanesc, intră în cursa reducerilor de Black Friday începând cu data de 11 noiembrie, în Dedeman București, conform magazinului de bricolaj.

Campania de Black Friday a marelui retail de materiale de construcție se va desfășura în perioada 11 – 20 noiembrie 2022.

„Vei avea 10 zile să prinzi oferte de neratat la mobilă pentru living și bucătărie, scule și unelte, construcții, sanitare și multe altele”, conform site-ului Dedeman.

Magazinul preferat al românilor când vine vorba de renovat este Dedeman, conform unui sondaj realizat de agenția McCann. Magazinul de bricolaj a fost ales de către 55% dintre respondenți și s-a clasat detașat pe primul loc al preferințelor. Am doilea loc este ocupat de cumpărăturile online, 26% au răspuns că atunci când vor să renoveze fac cumpărături de pe Emag. Următoarele magazine din top sunt Leroy Merlin (25%), Ikea (21%) și Brico Depot (20%).

- Advertisement -

Compania Dedeman a fost înființată în anul 1992 și este deținută de oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Paval, devenit un lider în domeniul retail-ului materialelor de constructii si al amenajarilor interioare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This