Tuesday, March 19, 2024

Câștigătorul la loto 6/49 și-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de euro | Ce va face cu banii

Must Read

Câștigătorul de la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, și-a ridicat, astăzi, premiul. Bărbatul este din Giurgiu și are 48 de ani. Iată primele sale declarații.

Potrivit Loteriei Române, astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani și spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani.

Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală.

- Advertisement -

El a aflat că a câștigat, luni, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul pe care a dat 21,5 lei. . Jucătorul susține că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.

Este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x