Saturday, April 20, 2024

Excelent cadou de Crăciun. Un gigant din domeniul auto împarte profitul uriaș cu angajații

Must Read

Unele companii multinaționale încearcă să-și motiveze angajații prin stimulente financiare „extra”. De exemplu, Mercedes-Benz împarte un anumit cuantum din profit angajaților. 

Pentru că inflația explozivă afectează buzunarul fiecărui angajat, șefii de la Mercedes iau în calcul să acorde un bonus mult mai consistent în acest an. Consiliul pentru întreprindere al companiei germane anticipează profituri consistente pentru 2022. Astfel, plafonul pentru acordarea bonusurilor din profit va fi majorat.

„Până acum, împărţirea anuală a profitului a fost limitată la maximum 6.450 de euro. Acest plafon ar trebui eliminat. Avem nevoie de o nouă formulă de calcul, astfel încât forţa de muncă să poată împărtăşi acum profitul crescut dacă rentabilitatea este menţinută la un nivel semnificativ mai ridicat”, a declarat Ergun Luemali, șeful consiliului, într-un interviu pentru Reuters.

Anul trecut, cei de la Mercedes au oferit câte 6.000 de euro la 100.000 de angajați, dublu față de suma plătită de Volkswagen, dar mai puțin decât cei de la BMW, care au achitat 9.000 de euro.

- Advertisement -

Mercedes se pregătește să deschidă șampania. 2022, un an plin de succese din partea producătorului auto german

Specialiștii în domeniul auto se așteaptă la o creștere a profitului operațional Mercedes-Benz cu aproape 20%, până la 19 miliarde de euro în 2022.

În octombrie, nemții de la Mercedes și-au revizuit previziunile privind profiturile pentru 2022, după ce s-a constatat o cerere din ce în ce mai mare pentru mașinile de lux.

Inițial, șefii de la Mercedes se așteptau de la o creștere pentru gama de lux începând de la 5%, dar cea mai recentă prognoză estimează o creștere de cel puțin 15%. Un adevărat „boom” în domeniul auto, în ciuda contracției economice.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x