Sunday, December 4, 2022

Jean Valvis: Dacă mi-ar fi cerut cineva sfatul, cu un pistol la cap, aș fi spus să investească în agricultură

Must Read

Dacă mi-ar fi pus cineva un pistol la cap, pentru a-mi cere sfatul, aș fi spus să investească în agricultură și industria alimentară, a declarat Jean Valvis, fondator Aqua Carpatica & general manager Valvis Holding.

„N-aș fi spus turism, aș fi spus agricultură și industrie alimentară. De ce? Pentru că avem un prilej fizic, geografic, aici. Sunt atât de multe idei care îmi vin și nu pot să le validez din cauza maturității mele fizice (făcând referire la vârsta sa n.r.). Nu mai am timp”, a spus el.

  • Aș dori să fac propagandă spre niște domenii care sunt virgine.

„Cu cât mai originală este inițiativa mea de antreprenor, cu cât mai inovativă este, cu atât mai repede vor acapara cotă de piață. Când am făcut apă plată, nu exista nimeni. Bineînțeles că am devenit numărul 1. Când am făcut lapte UHT, nu exista nimeni. Bineînțeles că La Dorna a devenit numărul 1”, a precizat Valvis.

- Advertisement -

Deci, spune el, oportunitățile virgine din agricultură și industria alimetară sunt foarte multe.

„Puneți niște sume structurale acolo, pentru acest sector, care lipsește cu desăvârșire”, le-a transmis celor de la Romanian Business Leaders.

El a mai afirmat că nu știe să consume, deși își permite multe.

“Personal, să consum nu știu. N-am avion, aș fi putut să am, n-am o vilă la Saint-Tropez, nu circul cu Rolls-Royce sau Maiybac. Eu nu știu să consum. Nu am învățat să consum. Îmi cer scuze”, a afirmat el.

  • „Dacă nu știu să consum, nu trebuie să consum. În consum încerc să găsesc o plăcere, nu? Confort, lux. Nu vă imaginați ce plăcere sentimentală și psihologică și la buzunar este să creezi. Nu este importantă destinația, ci parcursul. La parcurs este orgasm.”

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This