Sunday, December 4, 2022

Ministrul petrolului din India susține că nu există “absolut” niciun conflict moral cu privire la cumpărarea gazului rusesc pe fondul invaziei brutale a Moscovei în Ucraina

Must Read

“Absolut niciunul. Nu există niciun conflict”, a declarat ministrul Hardeep Singh Puri pentru CNN.

“Avem o datorie față de consumatorii noștri… Avem 1,34 miliarde de locuitori și trebuie să ne asigurăm că aceștia sunt aprovizionați cu energie”, a adăugat el.

În ceea ce privește plafonul propus de G7 pentru petrolul rusesc, ministrul indian a declarat că India îl va analiza și va dă un răspuns “în funcție de interesul său național, care e prioritar”.

El a adăugat că India nu a simțit nicio presiune să facă acest lucru.  Importurile Indiei de petrol rusesc reprezentau 0,2% din totalul importurilor la sfârșitul lunii martie, a spus Puri.

- Advertisement -

Reuters a raportat că în septembrie, a crescut însă la un nivel record de 23%. În septembrie, SUA au discutat cu oficialii din India, pentru a-și regândi dependența de armele și energia de proveniență rusească, deoarece aliații occidentali ai Kievului au făcut eforturi pentru a-și diversifica aprovizionarea cu energie tocmai pentru a se detașa de petrolul rusesc.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This