Monday, March 4, 2024

Ministrul petrolului din India susține că nu există “absolut” niciun conflict moral cu privire la cumpărarea gazului rusesc pe fondul invaziei brutale a Moscovei în Ucraina

Must Read

“Absolut niciunul. Nu există niciun conflict”, a declarat ministrul Hardeep Singh Puri pentru CNN.

“Avem o datorie față de consumatorii noștri… Avem 1,34 miliarde de locuitori și trebuie să ne asigurăm că aceștia sunt aprovizionați cu energie”, a adăugat el.

În ceea ce privește plafonul propus de G7 pentru petrolul rusesc, ministrul indian a declarat că India îl va analiza și va dă un răspuns “în funcție de interesul său național, care e prioritar”.

El a adăugat că India nu a simțit nicio presiune să facă acest lucru.  Importurile Indiei de petrol rusesc reprezentau 0,2% din totalul importurilor la sfârșitul lunii martie, a spus Puri.

- Advertisement -

Reuters a raportat că în septembrie, a crescut însă la un nivel record de 23%. În septembrie, SUA au discutat cu oficialii din India, pentru a-și regândi dependența de armele și energia de proveniență rusească, deoarece aliații occidentali ai Kievului au făcut eforturi pentru a-și diversifica aprovizionarea cu energie tocmai pentru a se detașa de petrolul rusesc.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x