Sunday, December 4, 2022

România își încordează mușchii: Gabriel Toncean, a fost numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness

Must Read

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a fost numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness, în cadrul Congresului IFBB de la Santa Susana din Spania.

“Sunt onorat să vă anunţ că, aseară, în cadrul Congresului am fost numit Director Executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness! Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi în special aş vrea să mulţumesc Preşedintelui IFBB, dr. Rafael Santojna, deoarece a fost cel care m-a susţinut şi călăuzit pe întreg parcursul activităţii mele. Demnitatea de Director Executiv (funcţie subordonată direct preşedintelui IFBB), îmi dă posibilitatea să sincronizez, să susţin şi să coordonez activitatea federaţiei din întreaga lume. Această victorie a României este un vis la care nu aş fi avut curajul să sper vreodată. Dar Dumnezeu, familia şi voi toţi, cei care m-aţi susţinut, mi-aţi dat putere să dobândesc, motiv pentru care vă mulţumesc! Inima mea este şi va fi mereu una de român care îşi iubeşte necontenit ţara! Hai România!”, a postat, joi, Gabriel Toncean pe Facebook.

Gabriel Toncean a precizat că, la Congres, preşedintele forului, Rafael Santojna, a fost reales cu unanimitate pentru încă un mandat de 4 ani la conducerea IFBB. 

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This