Thursday, April 25, 2024

România își încordează mușchii: Gabriel Toncean, a fost numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness

Must Read

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a fost numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness, în cadrul Congresului IFBB de la Santa Susana din Spania.

“Sunt onorat să vă anunţ că, aseară, în cadrul Congresului am fost numit Director Executiv al Federaţiei Mondiale de Culturism şi Fitness! Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi în special aş vrea să mulţumesc Preşedintelui IFBB, dr. Rafael Santojna, deoarece a fost cel care m-a susţinut şi călăuzit pe întreg parcursul activităţii mele. Demnitatea de Director Executiv (funcţie subordonată direct preşedintelui IFBB), îmi dă posibilitatea să sincronizez, să susţin şi să coordonez activitatea federaţiei din întreaga lume. Această victorie a României este un vis la care nu aş fi avut curajul să sper vreodată. Dar Dumnezeu, familia şi voi toţi, cei care m-aţi susţinut, mi-aţi dat putere să dobândesc, motiv pentru care vă mulţumesc! Inima mea este şi va fi mereu una de român care îşi iubeşte necontenit ţara! Hai România!”, a postat, joi, Gabriel Toncean pe Facebook.

Gabriel Toncean a precizat că, la Congres, preşedintele forului, Rafael Santojna, a fost reales cu unanimitate pentru încă un mandat de 4 ani la conducerea IFBB. 

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x