Friday, March 29, 2024

Twitter a rămas fără oameni la biroul de la Bruxelles, după ce unii au plecat, iar alții au fost dați afară. De ce este o mare problemă

Must Read

​Twitter nu mai are birou la Bruxelles, ca efect al disponibilizărilor care au dus numărul total al angajaților companiei de la 7.500, la sub 3.500 în lume, după deciziile lui Elon Musk. Financial Times, care relatează informația privind biroul belgian, scrie că va fi o problemă pentru companie să se conformeze cu politicile UE privind moderarea conținutului.

Publicația scrie că oamenii care se ocupau de politicile digitale ale Twitter în Europa au plecat în aceste zile, iar cei doi oameni se asigurau de faptul că Twiter respectă legislația europeană legată de dezinformare. În plus, recent a intrat în vigoare Digital Services Act și deci un nou set de reguli trebuie respectat, pentru ca userii să fie cât mai în siguranță online.

Birourile Twitter din multe părți ale lumii, Franța, India, Africa, au fost grav descompletate sau au rămas fără oameni, după rundele de concedieri ce au urmat venirii lui Elon Musk la conducerea companiei.

Încă din primele zile de noiembrie au plecat oameni de la biroul din Bruxelles, dar cei doi directori pentru politici digitale au „supraviețuit” acelui prim val.

- Advertisement -

Având așa de puțini oameni în Europa se pune întrebarea cum va reuși Twitter să lupte cu dezinformarea, să elimine postări periculoase și să „omoare” din fașă campaniile propagandistice dinaintea diverselor alegeri.

Dacă nu va avea efectivele să facă față problemelor, Twitter riscă să fie dată în judecată și să aibă de plătit daune serioase.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x