Saturday, May 18, 2024

Av. Adrian Cuculis, detalii din primul proces inițiat de o româncă împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României

Must Read

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre “fața nevăzută a pandemiei”, oferind detalii din primul proces inițiat de o româncă împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României. Femeia s-ar fi îmbolnăvit şi necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat. Ce daune morale cere.

“O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, a spus, astăzi, avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis vorbește despre „fața nevăzută a pandemiei”. El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață.

- Advertisement -

Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul Adrian Cuculis, citat de Mediafax.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 (n.r. Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x