Thursday, April 25, 2024

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, va fi eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari

Must Read

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, va fi eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari, în cadrul unui acord conceput de procurorii federali și de avocații apărării lui Bankman-Fried, a decis joi un judecător federal din New York .

Bankman-Fried a fost pus sub acuzare în Districtul de Sud din New York pentru opt capete de acuzare, inclusiv fraudă cu valori mobiliare și spălare de bani. Judecătorul Gabriel Gorenstein a declarat că Bankman-Fried va avea nevoie de o supraveghere “strictă” după ce va fi eliberat în casa părinților săi din California.

Părinții săi, ambii profesori de drept la Stanford, au fost prezenți în sala de judecată. Bankman-Fried a fost flancat de doi șerifi americani, îmbrăcat la costum și cravată.

Părinții lui Bankman-Fried urmau să pună la bătaie capitalul social al casei lor pentru a satisface parțial condițiile de eliberare pe cauțiune. Ca parte a eliberării, Bankman-Fried urma să fie eliberat în custodia casei părinților săi.

- Advertisement -

Bankman-Fried afirmase anterior că nu mai avea decât 100.000 de dolari.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x