Thursday, February 9, 2023

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, va fi eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari

Must Read

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, va fi eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari, în cadrul unui acord conceput de procurorii federali și de avocații apărării lui Bankman-Fried, a decis joi un judecător federal din New York .

Bankman-Fried a fost pus sub acuzare în Districtul de Sud din New York pentru opt capete de acuzare, inclusiv fraudă cu valori mobiliare și spălare de bani. Judecătorul Gabriel Gorenstein a declarat că Bankman-Fried va avea nevoie de o supraveghere “strictă” după ce va fi eliberat în casa părinților săi din California.

Părinții săi, ambii profesori de drept la Stanford, au fost prezenți în sala de judecată. Bankman-Fried a fost flancat de doi șerifi americani, îmbrăcat la costum și cravată.

Părinții lui Bankman-Fried urmau să pună la bătaie capitalul social al casei lor pentru a satisface parțial condițiile de eliberare pe cauțiune. Ca parte a eliberării, Bankman-Fried urma să fie eliberat în custodia casei părinților săi.

- Advertisement -

Bankman-Fried afirmase anterior că nu mai avea decât 100.000 de dolari.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante...
- Advertisement -

More Articles Like This