Thursday, February 9, 2023

Țara care i-ar fi cerut unei femei să părăsească teritoriul pentru că este ”prea grasă”. Cum au motivat autoritățile criteriul absurd

Must Read

O femeie susține că i s-a refuzat dreptul de a trăi în Noua Zeelandă deoarece este ”prea grasă” și, mai mult, i s-a cerut să părăsească țara sau să slăbească.

Mondelea Bezuidenhout s-a mutat din Port Elizabeth, Africa de Sud, în Palmerston North, Noua Zeelandă în 2018. Când a depus cerere de rezidență, aceasta a fost respinsă, iar femeia susține că i s-a spus că o verificare a indicelui corporal maxim „IMC) a dezvăluit că este prea grasă”, notează Daily Star.

Bezuidenhout spune că i s-a transmis că excesul ei de greutate va pune o presiune asupra sistemului public de sănătate din Noua Zeelandă și i s-a dat un ultimatum. Fie slăbește 30 de kilograme, fie părăsește țara. Femeia a evitat însă ambele condiții după ce a făcut apel la decizia oficialilor.

Într-un final, ea a obținut rezidența, iar acum și-a propus să devina un model plus-size.

- Advertisement -

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante...
- Advertisement -

More Articles Like This