Wednesday, February 1, 2023

O bucureșteancă a devenit doamna Ferrari. S-a căsătorit cu moștenitorul imperiului automobilelor de viteză

Must Read

Pe viitor, Ferrari va avea o strânsă legătură cu România. Moștenitorul imperiului automobilelor de mare viteză, Piero Ferrari s-a căsătorit în weekend cu logodnica sa, bucureșteanca Romina.

Ceremonia, una cu mult fast, a avut loc în Capri, la un restaurant de istorie în gastronomia din peninsula, invitat de onoare fiind popularul solist Albano. Legenda muzicii italiene, prezența cântărețului nu a fost întâmplătoare, Piero Ferrari aflând de la părinții miresei sale că aceasta a fost botezată după prenumele Rominei Power, fosta partenera de scenă a lui Albano. Cea care a devenit doamna Ferrari, Romina este împreună cu fiul emblematicului Enzo Ferarri, ce a visat să realizeze cele mai rapide automobile din lume, din 2016. Bucureșteanca este o persoană cunoscută în high life-ul italian, fiind comerciantă de aeronave de lux, personalizate, realizate de concernul Bombardier.

Bucureșteanca Romina a devenit doamna Ferrari. S-a căsătorit cu moștenitorul imperiului automobilelor de viteză

În urmă cu doi ani, Piero Ferarri și Romina au fost nași de cununie pentru un cuplu de români, eveniment ce a avut loc într-o discreție maximă, la Snagov.

- Advertisement -

Miliardarul Piero Ferrari (74 ani) este încă vicepreședintele brandului auto (deține 10% din compania de luxoase mașini de viteză) dar și manager sportiv. Industriașul a devenit unic moștenitor după ce fratele său vitreg și primul fiu al lui Enzo, Alfred ”Dino” Ferarri a murit din cauza distrofiei musculare în 1956, și, în memoria căruia a înființat un centru de cercetare pentru tratarea bolilor musculare

Pierro Ferarri a devenit multi miliardar după ce Ferrari a listat acțiunile sale la Bursa de la New York .

În 2019, Piero a divorțat de Floriana Nalin, după o căsnicie de 50 de ani. Romina Gingașu are 32 de ani, este din București, în 2016 a absolvit cursurile postuniversitare ale Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux.

“Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari pentru cancan.ro, care a adăugat și că soția lui este firea romantică din cuplu, iar el este cel calm. După câteva luni, fiul lui Enzo Ferrari, născut din relația extraconjugală a acestuia cu Laura Lardi, a invitat-o pe româncă într-o vacanță în doi în Maldive, unde s-au cunoscut mai bine și au decis că se potrivesc.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This