Thursday, March 28, 2024

Frații Dedeman cuceresc Italia / Cumpără un megahotel cu 167 de camere: “Aici a stat Churchill”

Must Read

Frații Pavăl, patronii de la Dedeman, aflați în topul celor mai bogați oameni din România, cumpără un hotel din Italia, într-o asociere cu o firmă de gestiune imobiliară din Lituania, potrivit presei străine.

Frații Pavăl cumpără Grand Hotel Gardone, din Italia

Un comunicat de presă de câteva rânduri a fost transmis de familia Mizzaro Papini, proprietara pachetului de acțiuni a hotelului Grand și de cumpărătorii Apex Alliance, o companie de management hotelier cu sediul în Lituania, și Paval Holding, scrie gardapost.it.

În text se arată că reprezentanții celor trei firme se află în faza finală a negocierilor pentru achiziționarea întregului pachet de acțiuni ale hotelului „Grand Hotel Gardone”. Nu sunt furnizate însă informații despre valoarea vânzării.

- Advertisement -

„Noua proprietate intenționează să redeschidă hotelul în iunie și să finalizeze sezonul 2023, înainte de a începe lucrări majore de restyling la structură pentru a permite hotelului să se poziționeze într-o manieră câștigătoare pe piața de 5 stele de lux”, mai anunță comunicatul.

Hotelul, simbol al turismului Lacului Garda

„Grand Hotel Gardone”, inaugurat în 1884, este simbolul turismului din Garda. Prin dimensiunea sa impunătoare, hotelul de patru stele are acum 167 de camere și găzduiește anual între 45.000 și 50.000 de vizitatori.

În perioada de dinaintea Marelui Război, a găzduit regi și nobili din toată Europa, precum regele George al Saxoniei. În 1902 a stat acolo Paul Heys, un scriitor german care a luat Premiul Nobel pentru literatură în 1910.

Winston Churchill a stat acolo în 1949 , făcându-l o legendă în rândul turiștilor englezi. În camerele sale au trecut, printre alții, scriitorii Somerset Maugham și Vladimir Nabokov, astronaută rusă Valentina Tereskova, prima femeie în spațiu, cercetătorul Albert Sabin, descoperitorul vaccinului antipolio.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x