Thursday, April 18, 2024

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Must Read

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard Arnault şi Jeff Bezos în clasamentul averilor mondiale, potrivit datelor de la Bloomberg Billionaires Index.

Miliardarul american, proprietar al Twitter de mai multe luni, are o avere de 192 de miliarde de dolari. Elon Musk recuperează acest titlu de la Bernard Arnaud, care înregistrează o pierdere de peste cinci miliarde de dolari. Francezul trece pe locul doi (187 de miliarde dolari), înaintea lui Jeff Bezos care deţine 144 de miliarde de dolari.

La începutul anului, Bernard Arnault „beneficiase” de scăderea lui Elon Musk pentru a urca în fruntea acestui clasament în martie 2023. De data aceasta, americanul este cel care beneficiază de performanţa slabă a LVMH, a cărui valoare a acţiunii a scăzut cu 6% într-o lună, în timp ce Tesla a crescut cu 26%.

Compania îşi va deschide reţeaua de supraalimentare din Statele Unite şi Canada pentru vehiculele electrice Ford din 2024, dublând numărul de staţii accesibile clienţilor Ford. De asemenea, la sfârşitul lunii mai, modelul Y al Tesla a devenit cea mai vândută maşină din lume. Un moment de cotitură în istoria automobilelor: pentru prima dată, cel mai bine vândut model din lume este o maşină electrică.

- Advertisement -

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x