Monday, April 29, 2024

OMNI Network (OMNI) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Must Read

⚫️ Binance anunță cel de-al 52-lea proiect pe Launchpool – $OMNI, un proiect Layer 1 creat pentru a integra ecosistemul de rollup al Ethereum intr-un sistem unic si unificat.

Utilizatorii vor putea sa dea stake cu BNB si FDUSD in pool-uri separate pentru a primi token-ul OMNI timp de patru zile, incepand de pe 13 Aprilie 2024.

Binance va lista OMNI pe 17 Aprilie 2024 si se va putea tranzactiona cu perechile OMNI/BTC, OMNI/USDT, OMNI/BNB, OMNI/FDUSD si OMNI/TRY.

👉 Deschideti un cont si descarcati aplicatia Binance https://bit.ly/38Zy4UK

Misiunea proiectului

- Advertisement -
  • Misiunea Omni este de a readuce Ethereum la rolul său de sistem de operare unic și unificat pentru aplicații descentralizate.
  • Arhitectura Ethereum centrată pe rollup a forțat rețeaua să se extindă prin medii izolate de execuție. Acest lucru a fragmentat lichiditatea, utilizatorii și dezvoltatorii și a degradat efectele de rețea ale Ethereum.
  • Folosind Omni, dezvoltatorii pot programa în mai multe pachete Ethereum ca și cum ar lucra într-o singură mașină de stat. Aplicațiile create cu Omni EVM pot exista în mod implicit în toate pachetele Ethereum, permițând dezvoltatorilor să integreze toată lichiditatea și utilizatorii Ethereum în aplicațiile lor.

Detalii Launchpool OMNI:

  • Nume Token: Omni Network (OMNI)
  • Max Token Supply: 100,000,000 OMNI
  • Recompense Token Launchpool: 3,500,000 OMNI (3.5% of max token supply)
  • Initial Circulating Supply: 10,391,492 OMNI (10.39% of max token supply)
  • Smart Contract Details: Ethereum

Pool-uri Suportate:

  • Stake BNB: 2,975,000 OMNI in recompense (85%)
  • Stake FDUSD: 525,000 OMNI in recompense (15%)
  • Perioada de Farming: 2024-04-13 00:00 (UTC) to 2024-04-16 23:59 (UTC).

OMNI este simbolul nativ pentru Omni Network și servește următoarele roluri în protocol:

  • Resursa universală de gaze: OMNI este utilizat ca mecanism de plată pentru a compensa relaerii care trimit tranzacții la pachetele de destinație.
  • Gaz pentru Omni EVM: OMNI este moneda nativă pentru procesarea tranzacțiilor pe Omni EVM.
  • Guvernarea rețelei: părțile interesate OMNI vor fi responsabili pentru diferite decizii de guvernare, cum ar fi actualizările de protocol și funcții suplimentare pentru dezvoltatori.
  • Staking: Protocolul Omni implementează un model dual staking pentru securitatea economică. Securitatea este o funcție a valorii combinate a OMNI mizat și a ETH remisat.

Arhitectură de noduri modulare: Omni introduce o arhitectură nouă de noduri (Octane) concepută în jurul API-ului Ethereum Engine. Acest lucru creează o separare clară între mediile de consens și de execuție ale fiecărui nod, permițând în același timp nodurilor să utilizeze clienții de execuție Ethereum existenți.

Consens integrat: validatorii Omni folosesc consensul CometBFT și extensiile de vot ABCI++ pentru a valida simultan mesajele și tranzacțiile încrucișate pe Omni EVM.

Aplicații globale native: Omni EVM simplifică dezvoltarea aplicațiilor încrucișate prin propagarea dinamică a contractelor și a interfețelor în orice pachet.

Această abordare a construirii de aplicații cross-roll-up permite dezvoltatorilor să programeze aplicații cross-roll-up într-un singur mediu și minimizează potențialul de vulnerabilități ale contractelor inteligente care decurg din complexitatea lucrului cu starea distribuită.

👉 Gasiti mai multe detalii despre OMNI Network la sectiunea Binance Launcpool https://bit.ly/38Zy4UK

Declinarea responsabilității: Prețurile activelor digitale sunt supuse unui risc ridicat de piață și volatilității prețurilor. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singurul responsabil pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu este răspunzător pentru pierderile pe care le puteți suporta. Performanțele anterioare nu reprezintă un predictor fiabil al performanțelor viitoare. Ar trebui să investiți numai în produse cu care sunteți familiarizați și unde înțelegeți riscurile. Ar trebui să luați în considerare cu atenție experiența dvs. de investiții, situația financiară, obiectivele de investiții și toleranța la risc și să consultați un consilier financiar independent înainte de a face orice investiție. Acest material nu trebuie interpretat ca sfat financiar.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x