Friday, June 14, 2024

Alexandru Stânean, este reconfirmat CEO la TeraPlast pentru următorii 4 ani

Must Read

Consiliul de Administraţie al TRP (TERAPLAST SA) a informat piaţa de capital că, în cadrul şedinţei din 31 mai a.c., a decis acordarea unui nou mandat de director general lui Alexandru Stânean, pentru o perioadă de 4 ani, începând cu data de 2 iulie.

Alexandru Stânean, economist, și-a început activitatea în cadrul companiei TeraPlast în 2007 și a ocupat, pe rând, diverse poziții în top management-ul companiilor din Grupul Teraplast. El a fost lider al echipei de conducere și în perioada 2014-2016 și a revenit ca director general începând cu 2 iulie 2018.

Producătorul de materiale de construcţii a încheiat T1/2024 cu afaceri de 177 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut. Pierderea netă a fost redusă de la 2,6 milioane la 2,5 milioane de lei. Acţiunile TRP sunt pe plus cu 9,5% anul acesta la BVB, cu o valoare de piaţă de 1,2 miliarde de lei.

Din acţionariatul grupului TeraPlast fac parte omul de afaceri Dorel Goia  (cu un pachet de 46,8% din capitalul social) şi Fondul de Pensii Administrat Privat NN (12%).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x