Friday, July 19, 2024

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Must Read

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul de proiecte speciale de la Neuralink, Shivon Zilis, a nascut la inceputul acestui an, a relatat vineri Bloomberg, citand persoane familiarizate cu acest subiect

Este al treilea copil al lui Musk cu Zilis. Miliardarul a avut gemeni cu directorul Neuralink in 2021, potrivit unor documente judiciare care arata ca Musk a depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor pentru a „avea numele de familie al tatalui lor si a contine numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc”.

Musk mai are inca 11 copii: cinci cu prima sa sotie, scriitoarea Justine Musk, trei cu muzicianul Grimes si trei cu Zilis.

Musk a cofondat Neuralink si este co-CEO al companiei, care dezvolta tehnologie creier-computer. Vestea despre copilul facut cu Zilis vine la cateva saptamani dupa ce The Wall Street Journal a relatat ca Musk a avut „relatii care au depasit limitele” cu angajate de sex feminin la SpaceX.

- Advertisement -

O fosta angajata a SpaceX l-a acuzat pe Musk ca i-a cerut de mai multe ori sa aiba copiii lui, potrivit raportului. Ea a refuzat oferta si a declarat ulterior ca i s-a refuzat o marire de salariu, a precizat Journal. Ea a parasit in cele din urma compania si a primit un pachet de plecare in valoare de peste 1 milion de dolari, a relatat publicatia.

Musk a vorbit in mod public de mai multe ori despre ingrijorarile sale in legatura cu riscurile scaderii ratei natalitatii si a declarat ca el considera ca aceasta problema este cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei. De asemenea, el a spus ca si-a incurajat prietenii sa aiba mai multi copii. La o zi dupa ce Business Insider a relatat ca a fost tatal a doua gemene cu Zilis, el a postat pe X ca face tot ce poate „pentru a ajuta criza subpopularii”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Ascendia și UiPath semnează parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

ASC (ASCENDIA SA), lider în dezvoltare de soluții e-learning, a semnat un parteneriat cu UiPath, lider global în soluții de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x