Ciprian Ogarca este CASTIGATORUL MasterChef, sezonul 5

Ciprian Ogarca a castigat trofeul “MasterChef” si marele premiu de 50.000 de euro.

S-a nascut intr-o familie numeroasa cu cinci frati, in orasul Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari. A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cuscus, stafide si ananas cu sos de soia.

Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show. MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu“, a declarat Ciprian la inceputul competitiei.

Chiar daca a fost eliminat dupa proba cu numarul doi, Tudor a castigat un curs gastronomic din partea Staropramen, iar Odette a castigat o saptamana de experiente gastronomice inedite si cursuri de gastronomie italiana la celebra Academie Barilla din Parma, Italia, cursuri la care va lua parte si Ciprian.


Vezi aici tot episodul: MasterChef Romania – Sezonul 5 – Episodul 25 – FINALA


Vezi cine sunt finalistii MasterChef


7 comments

 1. nick Reply

  Mâncaţi rahat! N-aveţi cum să ştiţi căştigătorul din moment ce finala, din acest sezon 5, se va transmite în direct…

 2. NIK Reply

  un alt FALS al zilei de azi ,un POMANAGIU un cicat pe BAT ….SISERMAN bulangiu de baieti………………………………………………………………………………………………….

 3. io Reply

  Finala nu a fost in direct, doar a fost vanduta ca u eveniment in direct. In realitate, castigatorul se cunoaste cu cca 2 luni inainte de ultimul episod al seriei. Asa ceva nu se poate da live. Cum ar fi sa stea spectatorii 90 de minute per proba sa vada cum gatesc concurentii. Ar da faliment emisiunea.

  Personal am evitat sa citesc cine e castigatorul, ca sa traiesc cu emotie finala. As fi vrut alt campion, dar nici Cristian nu imi displace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *