Tuesday, March 19, 2024

Suge-o, Ramona! Citeste cartea online

Must Read

Nu ştiu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simţi că nu poţi respira fără acea persoană.

Cu toții ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbuşeşte şi renaşte la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi.

Prins între pasiunea pentru Ramona şi dorinţa de a se răzbuna pentru indiferenţa ei, Andrei trăieşte câteva aventuri extrem de incitante şi se transformă din timidul întrăgostit într-un Casanova modern.

Cumpara cartea “Suge-o, Ramona!” —>> Libris.ro ; eMAG.ro ; Cărturești.ro

Suge-o Ramona! este povestea unei deveniri,o confesiune onesta despre maturitate sexuala si morala,despre trecerea de la adolescenta la maturitate.

- Advertisement -

Hilare sau triste,emotionante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obisnuit, care cauta,incearca,esueaza sau invinge,totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.

Andrei Ciobanu

“Cred ca cea mai corecta explicatie acestei carti este ca pur si simplu s- a intamplat.Eu cred ca lucrurile misto au loc atunci cand nu le planuiesti si le lasi sa se intample”

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x