Suge-o, Ramona! Citeste cartea online

Cartea este preluata de pe siteul autorului Andrei Ciobanu: sugeoramona.ro

Sezonul I

Capitolul 1

Acum câțiva ani, am pățit o chestie ciudată. Eram în liceu și eram foarte îndrăgostit de o fată. Bine, ea nu știa că eu exist în viața reală pentru că relația dintre mine și ea se derula mai mult pe mess. În sensul că eu îi recomandam filme și ea mă mai băga în seamă doar când se certa cu iubitul ei, prietenele ei nu erau disponibile și maică-sa era la cumpărături și câinele ei dormea.

Cumpara cartea “Suge-o, Ramona!” —>> Libris.ro ; eMAG.ro <<–

Ideea este că s-a întâmplat la un moment dat să fim invitați la aceeași petrecere, fiind ziua de naștere a unui prieten comun, la o cabană. Știam că ăla e momentul meu și eram conștient că e ori atunci ori niciodată. Mi-am pregătit replicile de acasă, știam exact la ce oră o salut, la ce secundă o întreb ce face, în ce punct al serii o iau la dans, în ce moment o sărut, când o iau în brațe și mă vedeam deja urcând scările cu ea, în grabă, căutând o cameră liberă pentru a o face femeie cinstită.

Ok, toate bune și frumoase, am ajuns acolo, s-a făcut seara, am început să dansăm, să bem shot-uri de tequila, să ne pipăim și toate lucrurile mergeau bine. Devenea din ce în ce mai clar că urmează să o posed în acea seară. Dar, după cum știm cu toții, norocul nu ține niciodată cu ăla care vrea să fută, așa că s-a întâmplat următorul lucru: eu am decis că trebuie să merg până la baie și în punctul ăsta s-a dus dracului totul. Am intrat acolo și în clipa în care senzorii mei olfactivi au trimis spre creier informația conform căreia în acea toaletă mirosea ca și cum acum zece minute ar fi fost gazați evreii în lagăre și s-au căcat pe ei de la lipsa oxigenului, am vrut să ies cât mai repede. Dar când am vrut să ies, cineva a bătut în ușă. Nu știam ce să fac: dacă ieșeam atunci, ar fi părut că eu m-am bălegat ca vaca și picam de prost. M-am uitat în WC și acolo pluteau nepăsători câțiva boți de căcat care se uitau la mine și îmi zâmbeau.

Am stat câteva minute în baie, iar când am văzut că nu mai bătea nimeni în ușă, am decis să ies și să mă duc să plâng sub duș. Dar când am ieșit din baie, în fața ușii, aștepta Ramona (era cu încă o prietenă pentru că îți dai seama că nu avea cum să se pișe singură), petala mea de trandafir, adierea mea de primăvara și totodată femeia pe nu aș mai fi văzut-o niciodată goală dacă ar fi intrat în baie. Așa că am luat-o de mână și am dat să plec de acolo cât mai repede și să nu o las să intre să vadă monstrul carea murea letargic în baie.

Dar cum mă îndreptam eu spre ea și ea spre baie, un prieten de-al meu a intrat în toaletă. După ce a suferit un mic atac cerebral, a început să urle:
−Băăă, veniți toți să vedeți cum s-a căcat Ciobanu!!!

Iar acum, după mulți ani, când am ajuns vedetă și filmez spectacole pentru televiziuni, oamenii plătesc bilet la intrare ca să mă vadă și alte chestii din astea, cred că este momentul să-i transmit Ramonei că ar fi trebuit să mă fută în seara aia fiindcă acum s-ar fi lăudat cu acest lucru.

Capitolul 2

Ca să înțelegi mai bine evenimentele de aici, înainte să ți le povestesc, trebuie să te iau un pic cu mine pe cărarea amintirilor. Așadar, îmi aduc aminte de un moment de când eram în clasa a șaptea. Pe vreme aia îmi plăcea foarte mult de o fată. Nu aveam curajul să îi spun acest lucru și timp de mai multe luni am ținut acest secret doar pentru mine. Însă, la un moment dat, am decis să îi mărturisesc și ei ce simt pentru ea și să sper că și ea simte la fel. Am mers la ea la bancă și mi-am deschis sufletul în fața ei. Dar ea mi-a zis că nu îi place de mine pentru că sunt urât. Ca să fiu sincer, nici ea nu era tare frumoasă, dar era prima din clasă căreia i-au crescut țâțe. Lucrul acesta m-a durut foarte tare și atunci mi-am promis că am să fac tot posibilul să reușesc în viață, fapt care să mă ajute să am doar iubite dacă nu frumoase, măcar superbe.

După aia am plecat la facultăți în orașe diferite, iar acum ceva timp am văzut la ea pe facebook că s-a logodit. M-am uitat să îl văd pe norocosul băiat și am văzut ca e la fel de frumos ca o pungă de la Kaufland. Era mic, gras și roșu în obraji. Iar apoi m-am gândit la fetele cu care am avut eu contact în toți acești ani și am realizat că, plăcându-mi de fata aia atunci, nu conștientizam că puteam mai mult.

După zece ani, vreau să îi mulțumesc Ramonei că mi-a tăiat cu iataganul aripile unei iubiri infantile, ca să înțeleg că, în viață, mereu trebuie să îți dorești mai mult și să nu te mulțumești cu un lucru doar pentru că e la îndemână. Acesta a fost un moment de sinceritate, dar probabil că ceea ce vreau să zic prin toate aceste cuvinte sensibile este asta: Suge-o, Ramona! O să faci copii urâți pe care nimeni n-o să vrea să-i fută. Nimeni. Niciodată. Decât din milă. Sau pe bani.

Capitolul 3

Mă pregăteam să mă duc să îmi încerc norocul cu Ramona. Era pentru prima oară când mi-am făcut, în sfârșit curaj să o chem să bem un cico. Eram în fața ușii ei și eram transpirat din cap până în picioare. Nu avusesem niciodată așa niște emoții.

Am intrat în casă după ce mi-a deschis sora ei ușa. Am întrebat dacă Ramona e prin preajmă, iar faptul că răspunsul a fost negativ putea fi considerat un semn că ar fi trebuit să plec dracului de acolo cât mai repede. Dar nu am făcut-o. Sora Ramonei era mai mare decât ea, avea sânii mari, era brunetă, avea ochii verzi și se învârtea în cercurile ălora populari, nu prea aveam eu des ocazia să stau de vorbă cu ea. Era genul ăla de fată care părea aproape curvă și puteai să vezi că o excită chestiile neortodoxe doar uitându-te în ochii ei. Lucrul ăsta avea să-l regrete un pic mai târziu. Plus că ea și Ramona nu se prea înțelegeau pe vremea aia.

Ea avea o oarecare slăbiciune pentru mine că eram destul de inteligent (în comparație cu băjeții plini de bani cu care era ea obișnuită). Am stat de vorbă puțin despre una, alta, iar la un moment dat, dintr-o dată, m-a întrebat dacă mai sunt virgin. Eu m-am fâstâcit, m-am înroșit și bineînțeles nu am știut cum să reacționez, iar ea s-a uitat la mine și a zâmbit. Avea un zâmbet pervers, dar totodată innocent și avea dinții albi și frumoși. Mi-a spus că i-ar plăcea ca soră-sa să fie cu un băiat ca mine pentru că este sigură că aș avea grijă de ea și să nu-mi fac problem, o să-și dea ea seama la un moment dat că ar trebui să îmi dea o șansă.

Clipă în care a venit spre mine și mi-a spus că totuși nu o poate lăsa pe surioara ei pe mâna unui băiat neexperimentat și a început să flirteze cu mine. M-a luat de mână și mi-a zis că am mâinile foarte fine și că i-ar prinde foarte bine un masaj. Inocent și naiv, am început să-i masez umerii și deja Ramona înceta să existe. Nici nu am realizat când i-a dispărut tricoul de pe corp și într-o clipă deja ne sărutam. Ce a urmat, îți poți imagina, nu voi intra în detalii. Decât dacă vrei. Dar nu, nu am să o fac. Plus că nici nu îmi amintesc foarte bine pentru că eram foarte emoționat în clipa aia, îți dai seama.

Ideea e că, după ce am terminat (AMÂNDOI, evident), mi-am dat seama ce am făcut și am vrut să plec cât mai repede de acolo.Când să ies pe ușă, sora Ramonei m-a oprit și mi-a spus: −Dacă erai atât de îndrăgostit de soră-mea, nu făceai ce tocmai ai făcut. Se pare că toți sunteți la fel până la urmă. Așa că, dacă nu vrei să-i spun ce s-a întâmplat, vreau să treci pe la mine într-o seară când e și Ramona acasă, să ne strecurăm până la baie și să… Hmm, pericolul că poți să fii prins chiar e excitant, nu-i așa?

Ceea ce nu înțelegea soră-sa era că eu am auzit doar ”bla, bla, bla… să ne strecurăm în baie bla, bla, bla” pentru că eu tocmai futusem cea mai bună femeie din cartier. Urma să devin un mic zeu când avea să afle lumea. Doar că, nu prea a aflat nimeni chestia asta, nici măcar Ramona, până la un moment dat. Așa că, având în vedere că nu știu dacă citești și tu asta, alături de câteva sute de mii de oameni care vor să-ți afle identitatea, îți mai spun o dată: Suge-o, Ramona! Pentru că atunci când îți povesteam de gagica aia superbă cu care am făcut sex, care m-a lăsat să-i fac absolut tot ce am vrut eu și care te-a șocat de cât de târâtură a putut să fie, era soră-ta. Ea mi-a urmat sfatul de mai sus.

Capitolul 4

După vreo câteva săptămâni de la nefericitul, dar totuși atât de fericitul eveniment cu sora Ramonei, se făcea că era majoratul unei colege de-a mea din liceu și, bineînțeles de-a Ramonei. Tipa avea o casă la țară, cu un etaj, bar, masă de biliard, absolut superbă. Am ajuns noi acolo, am început să punem muzică, să dansăm și, cel mai important, să bem. Eu eram acolo cu actuala mea iubită, iar Ramona venise singură. Pe la 1 noaptea, deja eram amețiți și deja se puneau manele. Și la un moment dat, am invitat-o la un dans pe Ramona. Colegii mei, care știau, cei mai mulți dintre ei, de jocul de-a șoarecele și pisica dintre mine și ea, când au văzut că noi dansăm, au schimbat melodia care cânta și au pus Celine Dion – “My heart will go on”.

În punctul ăsta al poveștii trebuie să-ți spun că actuala mea iubită, cu care oricum mă cuplasem doar ca să o fac geloasă pe Ramona, băuse un pic cam mult. Și mi se părea ciudat pentru că Ramona o tot lua cu fetele să mai bea un shot și încă un shot, numai că prietena mea era cea care primea cele mai multe pahare. Dacă aș fi avut mintea de acum, aș fi realizat că voiau să o îmbete, dar nu aș fi înțeles de ce. Așa că, iubita mea scumpă, dormea sus și nici nu bănuia ce se întâmplă jos, unde subsemnatul dansa cu Ramona.

Eu eram destul de amețit, ea la fel, muzica era tare și noi dansam. Era totul exact cum trebuia să fie. Ea, într-un exces de sinceritate, mi-a spus că nu îi place de prietena mea și că ar trebui să-mi găsesc o tipă mult mai pe stilul meu pentru că e evident că sunt prea bun pentru aia. Eu, bineînțeles, nu am înțeles aluzia. Colegii mei deja s-au strâns în jurul nostru și strigau ”Să se pupe mirii, să se pupe mirii!”.

Eu roșeam și speram, Ramona doar roșea. Până când, la un moment dat, m-a sărutat. Nu cu limba, nu pasional, ci doar mi-a atins buzele cu buzele ei. Cam cum pupi icoana la biserică. Îți jur că în clipa aia am avut o mică erecție. Ori de la sărutul ei, ori pentru că deja melodia care se auzea pe fundal era ”Numele tău de azi îl voi uita” de la Copilul Minune. Ce? Și tu ai ascultat o manea la un moment dat când erai beat, taci dracu’ și bucură-te de poveste.

În clipa în care Ramona mi-a spus că vrea să-mi zică ceva și să mergem până sus, în capul meu s-a auzit ”Te vreau. Acum. În mine. De două ori”.Am ajuns sus, eu m-am așezat pe pat, ea a încuiat ușa de la cameră și apoi mi s-a alăturat. Mi-a spus că ea este conștientă că eu sunt îndrăgostit de ea și că este de părere că dacă am încerca ceva mai mult s-ar putea să ne strice prietenia noastră minunată și că nu ar vrea asta. Eu i-am spus că ”Nimic nu o să ne strice prietenia pentru că este mult prea puternică, este ca un dar de la Dumnezeu și e mai solidă decât Zidul Chinezesc” și tot felul de alte căcaturi pe care le-ar fi spus orice alt băiat excitat, cu boxerii în flăcări, dacă era în locul meu.

Moment în care ea s-a așezat peste mine și m-a sărutat pe obraz, apoi pe tâmplă și a ajuns la ureche. Și mi-a luat în gură lobul urechii (deși eu aș fi preferat să-mi ia altceva în gură) și după aia mi-a șoptit că dacă sunt de acord, ea ar vrea să-mi ofere o noapte împreună cu ea, dar numai atât. Dacă accept, ea e dispusă să facă chestia asta. Clipă în care eu, amintindu-mi că sunt un suflet sensibil și romantic sau, mai bine spus amintindu-mi că sunt pe jumate femeie, i-am spus că eu vreau totul sau nimic. Așa că eu, sunt dispus să încercăm să fim împreună, pentru că ea este briza care îmi răcorește inima, este punctul de pe ”i”-ul meu, este răsăritul și apusul, este apă în deșert și soare în întuneric și că sigur va merge relația dintre noi. Moment în care ea s-a ridicat de pe pat, nervoasă, s-a uitat la mine și mi-a spus:
−Dumnezeule, ce prost ești, nu pot să cred! Ești un mare prost! PA!

Și a plecat. Așa că, acum ar trebui să spun: Suge-o, Andrei. Ai avut șansa să faci chestia asta și în loc să gândești cu penisul ca un bărbat normal, tu ai vrut curcubee, câmpuri înflorite și unicorni roz care să te plimbe alături de Ramona peste turnul Eiffel.

Capitolul 5

Rămăsesem singur în cameră și îmi dădeam seama că am fost cretin. Boxerii mei mă urau în momentul ăla. Pe de-o parte pentru că probabil am ratat singura șansă de a face sex cu Ramona și pe de altă parte pentru că nu am avut deloc grijă de prietena mea care nu prea merita să o las amanet și să-mi văd de ale mele, în timp ce o îmbată hienele din jurul Ramonei, cu ea în frunte.

Cum am coborât înapoi, Silviu, prietenul meu cel mai bun de atunci, a venit să mă consoleze și să-mi spună că am luat cea mai bună decizie și că nu era ok să fac sex cu altă femeie în timp ce Simona, sărbătorita și totodată iubita mea de atunci, dormea sau vomita în baie. Da, am făcut asta, era să fac sex cu altă fată în ziua majoratului prietenei mele. Nu era clișeul ăla că în dragoste și în război nu există reguli?

A trecut noaptea aia, am plecat acasă, Simona a aflat ce s-a întâmplat la majoratul ei și bineînțeles că s-a despărțit de mine. Culmea e că nici cu Simona nu mă culcasem până atunci, mi-a promis că în seara majoratului ei vom face acest pas, ea fiind virgină pe atunci. Probabil și de asta a acceptat să bea, crezând că va deveni mai puțin emoționată. Deci practic, eu în seara de 14 martie, am reușit să nu fut două femei.

După câteva zile, am ieșit în club cu prietenii, colegii și cu alte cunoștințe, printre care și Ramona. Nu ne-am vorbit toată seara. Ea purta o rochiță superbă, neagră, scurtă, care se oprea pe picior exact în punctul din care puteai să ți-l imaginezi mai departe și să-ți clătești imaginația. Venea și mă tachina din când în când, mă întreba dacă nu îmi pare rău că am refuzat-o, etalându-se practic în fața mea.

Am încercat să ignor pe cât posibil toate chestiile astea până când, la finalul serii am făcut împărțeala pentru taxi-uri. Mergând în aceeași direcție, eu m-am urcat în mașină cu Ramona și cu prietenul meu, Silviu. În taxi o liniște apăsătoare ne făcea drumul mai dificil, nimeni nu spunea nimic. Silviu era mult mai tăcut ca de obicei și nu se uita la noi, dar probabil pentru că simțea tensiunea dintre mine și ea și prefera să nu se bage. La un moment dat, Ramona mi-a spus că vrea să-mi zică ceva. Eu credeam că mai primesc o șansă. Ce a urmat însă, a fost exact contrariul. S-a uitat la mine și mi-a zis:
−Andrei, voiam să-ți spun un lucru și aș vrea să-l afli de la mine și nu de la alții. Sper că nu o să te superi pe mine, dar eu mi-am făcut un nou iubit și sper ca lucrul ăsta să nu își pună amprenta asupra prieteniei noastre.

Eu i-am zis că sigur nu se va întâmpla asta (chiar dacă în mintea mea îmi doream să aflu cine este ca să-i pot tortura părinții, să-i ucid câinele și lui să-i bat cuie în degete, cu dalta, pe lungime) și mi-ar plăcea să știu cine e. Ea s-a uitat la mine și cu mâna stângă mi-a arătat spre Silviu, după ce am dat eu mâna cu el, exact când cobora din mașina din mașină. Halal prieten! Am rămas doar eu cu ea. Nu puteam să cred că Silviu mi-ar face așa ceva. Ea a venit mai lângă mine, m-a sărutat pe obraz și mi-a zis:
−Doar nu credeai că vei rămâne nepedepsit după seara aia, nu?

Era amuzant că m-am urcat în mașină cu Ramona și cu prietenul meu, Silviu și am călătorit în mașină cu Ramona și cu prietenul ei, Silviu.
Deci practic Suge-o, Silviu, futu-ți gura mă-tii de trădător, cum să faci asta? Când te prind, am să inventez clonarea numai ca să te pot bate de mai multe ori în același timp. Sper să aluneci pe scări și să-ți rupi gâtul, gândeam eu atunci. Și tot practic, suge-o Andrei, nu te așteptai la căcatul ăsta.

Dar până la urmă, SUGE-O, Ramona că Silviu astăzi e taximetrist.

Capitolul 6

Eu am încercat să-l evit pe Silviu pe cât posibil, iar pe Ramona la fel. Prima oară am încercat să-i explic lui Silviu că ea s-a cuplat cu el numai pentru a mă oftica pe mine, dar îți dai seama și tu cam cum a sunat asta și evident că nu m-a crezut.

Treceau zilele, treceau săptămânile și treceau și lunile. Nenorociții ăștia tot nu se despărțeau și pe mine mă omora chestia asta. Nu voiam să pară că mă afectează situația, dar în realitate, nu era deloc așa. Și uite așa, încet-încet, ajungem în ziua de 30 iunie. Cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Ai mei voiau să plece la mare fix pe 1 iulie și se rugau de mine să vin și eu cu ei, dar eu nu voiam asta nici în ruptul capului. Eu credeam că trebuie să fiu ca Antena 1, adică mereu aproape de Ramona, în caz că se desparte de Silviu și clar va sări direct în brațele mele. Și când zic ”brațele”, mă refer la cu totul altceva.

În seara aia, ieșiserăm în club mai mulți amici și atunci când urma să se facă 00:00 eu deveneam sărbătoritul. Fără să îmi dau seama, am început să vorbesc cu o tipă, i-am povestit că urmează să fie ziua mea și tot felul de alte prostii și ne-am conectat oarecum. Până la urmă i-am zis să vină și ea cu prietenele ei la noi la masă, să bea ceva, să mai stăm la o vorbă, la o măslină, la o scobitoare și să vedem ce se întâmplă. Tipa era foarte drăguță, era creață, avea șuvițe blonde, ochi verzi, era de-a dreptul frumoasă. Ne-am amețit bine amândoi pe banii mei, ea îmi dădea să beau shot-uri de tequila de pe abdomenul ei, am și fumat ceva, tipa îmi dădea fumul din gura ei, direct în gură la mine, se întâmplau lucruri acolo.

Era clar că nu era cea mai introvertită fată de pe Pământ. Până la urmă ne-am combinat noi cumva și m-a întrebat dacă nu vreau să merg până la ea acasă. Ea stătea în chirie cu încă o prietenă de-a ei. De tipa asta nu-mi păsa așa cum îmi păsa de Ramona, așa că, bineînțeles că am acceptat. Doar nu eram idiot să fac a doua oară aceeași greșeală. Am oprit la un magazin pe drum, am cumpărat o sticlă de vodcă și niște Santal și am mers la ea acasă.

Prietene, nu știu dacă era vorba de frustrarea mea adunată față de Ramona sau pur și simplu așa a fost, dar m-a futut fata aia într-un mod poetic. Și prin poetic vreau să spun animalic, cu tras de păr, strâns de gât, palme peste cur, semne pe corp. După ce am terminat, am mers în bucătărie și am fumat câteva țigări și din una în alta am început încă o dată. Acolo. În bucătărie.

Noi eram în focul acțiunii când la un moment dat apare colega ei de apartament. Nu a auzit-o nici dracu’, ea venise și ea din club, pe jumătate beată și se uita la noi din capul ușii. Eu am sărit ca ars, tipa care era cu mine nu a sărit, pentru că ea era deja arsă. Nu știam ce să facem.
Moment în care ea a venit spre noi, nu avea nicio expresie pe față și i-a spus colegei sale că vrea să vorbească cu ea. Eu stăteam în curu’ gol în bucătărie și așteptam să văd ce se întâmplă mai departe.

Băi, cert e că nu știu exact ce au vorbit ele două sau cine pe cine a plătit, dar pot să-ți spun că ăla a fost primul threesome din viața mea. Nu am să intru-n detalii, cert este că după ce am terminat (TOȚI TREI. JUR!) i-am dat mesaj lu’ maică-mea și i-am spus să mă trezească și pe mine dimineață pentru că voi veni și eu la mare cu ei. Mă decisesem. Oricum nu mai avea rost să mai stau pe capul Ramonei că era evident că ea nu vrea să stea pe capul meu.

Așa că, bănuiesc că e de la sine înțeles că ”Suge-o, Ramona”, datorită ție m-am simțit semizeu două ore cu două nimfe trimise de Zeus special pentru mine. E de prisos să-ți spun că a fost cel mai frumos cadou din viața mea.

P.S – Iar ceea ce avea să se întâmple la mare, deși nu o să mă crezi, este total adevărat și e povestea mea preferată.

Capitolul 7

Am ajuns la mare după un drum lung, vreo 7-8 ore cu mașina. Am găsit hotelul unde aveam cazare și am intrat. Știi senzația aia când termini de făcut bagajul și ai impresia că ai uitat să pui ceva? Ei bine, ai mei puseseră totul, de la bețișoare de ureche până la șireturi de rezervă, dar au uitat acasă, pe televizor, biletele de cazare. Așa că, aveam de așteptat până trimiteau cei de la agenție un fax cu biletele la recepția hotelului ca să ne facem check-in-ul.

Între timp, eu am intrat pe holul hotelului, spre recepție, târâind un troller după mine și un rucsac în spate. Cum mergeam eu, încet și încă excitat de amintirile nopții trecute, la un moment dat, în recepția hotelului, privirea îmi este furată de o persoană. Era o fată superbă, blondă, cu trăsături de turcoaică, îmbrăcată cu o cămașă albă, o fustă neagră până la genunchi și cu un ecuson în piept pe care scria un nume. Era ceva care începea cu ”A”, dar nu puteam să descifrez pentru că eu când îmi îndreptam privirea spre ecusonul din pieptul ei, nu la ecuson mă uitam.

În clipa aia am înghețat și mă uitam la ea cu aceeași privire cu care te uiți prima oară la un film porno sado-maso german, adică fără să clipești și fără să-ți vină să crezi că poate să existe așa ceva pe Pământ. Fără să exagerez, am stat și m-am holbat la ea vreo 10 minute pe ceas. La un moment dat m-a văzut și ea pe mine și mi-a zâmbit. Avea un zâmbet evadat parcă din basmele lui Hans Christian Andersen, niște buze cărnoase, superbe și avea diamant pe dinte.

Am reușit să ne cazăm și am urcat în camere, însă eu încă nu îmi revenisem din apoplexia cerebrală pe care o suferisem în holul hotelului. Nu acceptam să conștientizez așa o frumusețe sub același acoperiș cu mine, practic. Pentru a nu lungi povestea cu detalii fără sens, trebuie să știi că m-am împrietenit într-o seară cu unul dintre barmanii de la terasa hotelului. Era în anul ăla Campionatul Mondial sau European de fotbal (nu mai știu exact) și am văzut meciul împreună, după care am mai rămas pe terasă să mai bem o bere. Și cum stăteam eu așa, la un moment dat a venit o țigancă la noi care cânta la acordeon o manea obosită din aia de scos cartofii mai cu spor. Singurul lucru mai urât decât fața ei, era vocea.

Făcând o paranteză, tu ai auzit melodiile pe care le-am făcut eu cu Sergiu probabil (dacă nu, caută pe net Unu-ntr-altu, Mica rugăminte, U.N.C.U.I. etc) și știi că am un pic de voce. Și tu mai știi că eu sunt din Suceava, deci clar știam toate manelele din anul ăla.

Eu i-am zis țigăncii ăleia să cânte doar instrumentala la acordeon și să mă lase pe mine să cânt partea de voce. Și am început să cânt cu țiganca. La un moment dat se adunaseră oameni în jurul nostru să ne asculte, iar noul meu prieten, George (barmanul) mă rugase să cânt ceva despre copii, spunându-mi că-i era dor de fiul său. În clipa în care am terminat de cântat melodia aia ”Tăticul meu”, i-am observat ochii în lacrimi. S-a uitat la mine și mi-a zis:
−Tu stai aici cu mine și îmi cânți toată noaptea. Eu îți dau de băut și de mâncat, dar aici îmi stai.

Mie nu îmi suna rău propunerea lui, așa că am acceptat-o. La un moment dat i-am zis că îmi e foame, iar el a mers și mi-a făcut la bucătăria terasei grătar, cartofi, mi-a adus bere, vin, sucuri și orice am vrut eu în momentul ăla. Cred că dacă i-o ceream pe maică-sa în seara aia la pachet cu nevastă-sa, mi le dădea pe amândouă.

Eu, când am văzut cam cum merge treaba, mi-am dat seama că aș putea să aflu cine era fata care m-a făcut să mă port 10 minute ca și cum aș fi avut sindromul Down, în holul hotelului. Așa că l-am întrebat cine este fata aia blondă și drăguță care părea să lucreze la barul de la recepție. Clipă în care el s-a uitat la mine și mi-a spus:
−Cine, Anemona? N-ai tu treabă cu ea. E o gagică din Mangalia, e venită cu 3 prietene să lucreze aici pe vară, dar nu te băga în seamă. Eu am auzit că sunt video-chat-iste, dă-le dracu.

Pe mine nu mă interesa chestia asta pentru că nu era ca și cum mă însuram cu ea. Mi-a spus că are camera chiar lângă camera lui și că o să-i spună de mine, poate o să vrea să facem cunoștință.
Am mai stat și am băut/fumat/cântat până pe la 5 dimineața și apoi am plecat în camere.
Următoarea zi, când plecam spre plajă, de la terasa lui George mă striga cineva disperat. Eu eram mahmur și adormit, nu prea aveam chef de stat la vorbe. Vocea insista. La un moment dat m-am întors și George, gras cum era, cu maioul transpirat și cu șlapii lui negri în picioare, fugea spre mine. Când m-a ajuns, gâfâind, mi-a zis:
−Andrei, stai așa! Voiam să-ți spun că m-am întâlnit dimineață cu Anemona și i-am zis de tine și de toate dedicațiile pe care i le-ai făcut aseară.

Eu, încă beat, dar oarecum bucuros, m-am uitat la el și l-am întrebat ce a spus Anemona. George, trăgând o gură de aer adânc în piept, și-a dat jos șapca, s-a uitat la mine și mi-a zis:

−Am vorbit cu Anemona și mi-a spus că i-ar face plăcere să te cunoască. Mi-a zis să îți spun să mergi până la ea, la recepție, să faceți cunoștință.

În momentul ăla mi-a stat inima cum a stat Tătărușanu la golul lui Schalke. Am lăsat-o dracului de mahmureală și de tot și am mers în hotel. Nu îmi venea să cred că a zis asta, eu mă gândeam că mi-a zis George la mișto ca să își bată joc de mine sau ceva. Mă rog, am intrat în hotel, am mers spre recepție și am văzut-o. Mi-am făcut curaj să mă prezint și cu greu, am făcut-o. Am intrat un pic în vorbă. Nu-i venea să creadă că e mai mare decât mine cu 3 ani. Era îmbrăcată tot în hainele de lucru, în acea cămașă de un alb superb (era un alb normal, nu era nimic deosebit, dar eu îl vedeam superb), fustița neagră, ecusonul în piept și părul blond care îi cădea mârșav peste umeri și se oprea acolo.

Am stat un pic de vorbă, dar nu foarte mult pentru că ea era totuși la muncă. M-am așezat pe un fotoliu din barul hotelului și stăteam acolo așteptând ca ea să-și mai facă timp ca să mai vină să mai vorbim. La un moment dat, eram furat de ce era la televizor și, dintr-o dată, am simțit o mână care se scurge ușor pe gâtul meu, din spate, atingându-mă cu unghiile, ușor și apăsat și am simțit o senzație incredibilă în corp. Nu am mai simțit așa ceva niciodată până atunci și nici de atunci până acum. A fost ca un șipot cristalin și rece peste o bucătărie încinsă dintr-un fast-food din centrul Bucureștiului. M-am întors și ea s-a uitat la mine zâmbind, etalându-și dantura superbă și diamantul din dinte. Boxerii mei mă urau din nou. Am stabilit că în seara aia, după ce termină ea programul, o să ieșim la o plimbare. Era tot ce-mi doream.

În acea noapte avea să fie finala campionatului de fotbal și ea trebuia să lucreze până se termina meciul. Al dracului meci, că a avut și prelungiri și lovituri de la 11 metri. Era deja ora 1 noaptea când s-a terminat meciul și holul hotelului se elibera încet-încet. Au mai rămas la o singură masă doi tipi, un pic amețiți, care montau la o badoacă din aia de vin de 5 litri. Anemona mi-a spus că nu poate să iasă din tură (în speranța mea că va intra în altă tură) până nu pleacă toți clienții din holul hotelului ca să poată aranja mesele și fotoliile, plecând apoi înapoi spre bar.

Nici bine nu și-a terminat propoziția, că eu am mers și am aranjat toate mesele și tot ce mai era de ordonat pe acolo cu viteza unui bărbat care simte potențial de futut. Dar ăia nu plecau. Așa că, am deci să iau atitudine. Am mers la masa lor, m-am prezentat și am intrat în vorbă cu ei. Norocul meu a fost că ei erau moldoveni, eu eram din Suceava, ei aveau alcool, eu eram din Suceava, ei erau amețiți, eu eram din Suceava. Îți dai seama ce conexiune s-a creat între noi. Așa că, m-am uitat la ei și le-am spus: −Am văzut că vă place fotbalul.

−Da, ne place mult de tot. Dar mai mult ne place vinul, mi-au răspuns ei râzând.

−Voiam să vă spun că eu sunt fotbalist. Chiar anul ăsta am semnat cu Steaua (îmi spuseseră ei că sunt steliști) și din sezonul viitor mă veți vedea la echipă. Știu că mă veți înțelege, așa că aș vrea să vă spun un lucru. Domnilor, dragii mei moldoveni, am și eu o rugăminte la voi. O vedeți pe fata aia superbă de la bar? Eu trebuie să ies cu ea la o plimbare, dar ea nu poate să plece pentru că nu are voie să facă asta până nu plecați dumneavoastră de aici. Nu vreți să continuați sărbătoarea în holul hotelului de la etajul dumneavoastră? Ar însemna mult pentru mine.

Clipă în care mi-am dat seama că joc ruleta rusească cu doi moldoveni beți, dar totul avea sens și eram sigur că va merita. Unul dintre ei s-a uitat la mine și mi-a spus:

−Plecăm, dar numai cu o condiție.

−Care? am întrebat eu oarecum îngrijorat.

−Să ne dai un autograf că cine știe cât de mare fotbalist ai să fii.

Eu eram pe jumate ușurat, pe jumate amuzat, dar am luat un șervețel și l-am mâzgâlit și l-am pus pe masă. Ei mi-au zi că nu-mi mulțumesc pentru că o să-mi mulțumească fata în seara asta și pentru ei. S-au ridicat și au plecat.

M-am dus repede cu Anemona în cameră la ea să facă un duș și să se schimbe și așteptam cuminte pe pat. Ea a ieșit din baie, într-un prosop roșu aprins, la fel ca și dorințele mele în ceea ce o privea și a stins becul. Eu stăteam în pat, în stânga dulapului oarecum, iar ea a deschis ușile acestuia pentru a se schimba departe de văzul meu. M-a rugat ghiduș să nu trag cu ochiul.

Eu nu am ascultat-o, evident, însă tot ce vedeam, era o siluetă într-o umbră, din cauza întunericului din cameră și a luminii difuze care bătea de la un stâlp de afară. Nu mă puteam opri din privit. Părul ud i se revărsa pe spate ca 100 de bice peste corpul meu, sânii fermi și rotunzi atingeau prosopul într-un mod care mă făcea să fiu gelos pe un prosop și picioarele-i stăteau incredibil de aproape și de departe, în același timp, de privirea mea. A fost genul de imagine pe care oricât de mult ai încerca să o descrii cu cea mai mare acuratețe posibilă, tot va părea exagerată pentru cel care citește. Ea s-a terminat de îmbrăcat, iar eu aproape că m-am terminat. A venit, m-a luat de mână și mi-a spus:

−Hai să mergem pe plajă. Dar vreau să-ți spun încă de acum că eu am prieten și nu aș vrea să-ți faci o părere proastă despre mine.

Informația asta m-a lovit la fel de dureros ca o naștere prematură și ca o labă cu o mână uscată, la un loc. Nu mai înțelegeam ce se întâmplă, de ce ar ieși cu mine, dar totodată mi-ar spune că are iubit, de ce m-ar lua la ea în cameră și s-ar schimba între ușile de la dulap, loc unde era clar că o văd și nu ar face asta în baie, dar în același timp mi-ar tăia aripile înainte să ieșim spre plajă.

Ei bine, am înțeles de ce, când am ajuns pe plajă. Eu uitasem că ea era mai mare decât mine, femeie în toată firea, care știe exact ce vrea, când vrea și cum vrea, spre deosebire de Ramona, care, din partea mea putea s-o sugă în clipa aia, oricum nu mai exista.

Capitolul 8

Am ajuns pe plajă, eu eram deja resemnat, știam că nu o să se întâmple nimic, dar îmi părea bine că am ocazia totuși să petrec mai mult timp cu un astfel de exemplar feminin absolut perfect. Ea mi-a spus că o să ne întâlnim mai târziu cu prietena ei, Raluca și cu iubitul ei. Am înțeles că nu vrea să fim doar noi doi, dar nu prea mai conta.

Toată acțiunea se întâmpla în Mamaia. Noi ieșiserăm din hotel, am traversat aleea și am ajuns pe plajă, deci nu eram la mai mult de 50 de metri distanță de hotel. Am stat la povești, am râs, am privit marea, iar la un moment dat, Anemona, mi-a spus că a auzit că i-am cântat toată noaptea lui George și că am făcut tot felul de dedicații pentru ea și că i-ar face plăcere să asculte și ea o melodie. Așa că, m-am conformat și găsisem melodia perfectă pentru momentul ăla. I-am cântat O-zone -“Oriunde ai fi” (că sunt și șmecher, dă-mă dracu’). Imaginează-ți că eram doar noi doi pe un șezlong, marea se izbea de mal, cerul era senin și eu îi cântam o melodie care zicea ”Mă ruga să n-o uit, simțea că-i ultima vară, iar eu îi spuneam: așa iubire nu moare”.

La un moment dat, Anemonei îi sună telefonul. Era Raluca. Ceea ce am auzit m-a făcut să fiu și mai confuz. Raluca i-a spus că ea și cu iubitul ei sunt pe lângă cazino, iar dacă noi suntem în apropierea hotelului, ar fi drăguț să ne întâlnim. Moment în care Anemona, spre imensa mea surprindere, i-a spus că noi suntem pe la satul de vacanță (adică în partea total opusă a stațiunii) și că nu are sens să batem atâta drum, așa că rămâne pe altădată. Eu, stupid fiind, am ținut să-i amintesc Anemonei că de fapt, noi suntem la 50 de metri de hotel. Clipă în care ea mi-a spus:
−Păi nu vrei să fim doar noi doi? Ok atunci, păi hai că o sun și îi spun să ne întâlnim, a blufat ea.

Eu am realizat că am dat cu bâta-n baltă (sau în mare, de dragul locului unde mă aflam) și încercam să mă scot spunându-i că nu are sens să o mai deranjeze și că pe mine m-ar bucura să fim doar noi doi. Stăteam pe șezlong și eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Mi-a spus că are prieten, dar ce căcat înseamnă toate astea? Eu sunt și genul de om care nu înțelege tipul ăsta de apropo-uri (odată am lăsat-o pe o tipă să-mi facă masaj două ore fără să-i fac eu nimic în schimb, crezând că ei îi face plăcere să-mi maseze mie spatele și cam atât. Dar asta e o altă poveste) așa că, nu am făcut nicio mișcare. Ea tot mă lua în brațe, își lipea buzele de fruntea mea, de obrajii mei, era un dans al excitării nemaipomenit. Până când, la un moment dat, buzele ei au alunecat ușor de pe fruntea mea, pe lângă nas (că am nasul mare și ar fi stricat romantismul), deasupra gurii și, cu o mișcare lentă și grațioasă, mi-a atins buzele și atunci momentul a izbucnit într-un sărut pasional și eliberator, cum nu am mai avut până atunci. S-a uitat la mine, a zâmbit și mi-a spus:
−Dacă mă lăsam în baza ta, nu se mai întâmpla asta niciodată, mi-a spus zâmbind.

Îți jur că a fost singurul sărut din viața mea care mi-a provocat o erecție mai puternică decât influența rusească în Ucraina. A fost genul ăla de sărut care te face să înțelegi că există Dumnezeu pentru că o astfel de senzație nu are cum să fie altfel decât divină. M-am simțit ca și cum nu aș fi mâncat trei zile nimic și, după trei zile de foame, cineva m-a hrănit cu ambrozie (aia de-o mănâncă zeii când se plictisesc).

La un moment dat, cum stăteam noi pe șezlong la o bucată de noapte, Anemona mi-a spus că-i este cam frig și m-a întrebat dacă nu vreau să ne retragem. Nu știu dacă din cauza valurilor mării sau din cauza autosugestiei, dar eu am înțeles altceva. Și i-am zis:

−Normal că aș vrea să ne-o tragem, dar nu mă așteptam să fii așa directă.

Ea a început să râdă și mi-a spus:

−Să ne retragem am spus, Andrei. RE-TRA-GEM! Pentru că mi se face frig.

Dacă nu am fost suificient de prost până atunci, acum am atins apogeul. Am încercat eu să o dau la întors, dar am avut noroc că era o fată cu simțul umorului și s-a amuzat, nu s-a ofensat.

Mie îmi era la fel de frig, dar eu credeam că dacă plecăm la hotel, eu voi merge în camera mea și ea în a ei, așa că i-am dat bluza mea, doar ca să mai prelungesc clipa aceea minunată. Eram un pic idiot pentru că eu îmi doream să o dezbrac, dar nu știu cum pana mea am reușit să o îmbrac și mai tare.

Am mai stat vreo 20 de minute, dar deja se făcuse prea frig și am decis să mergem spre hotel. Când am ajuns acolo, eu am aprins o țigară pe scările hotelului și stăteam deznădăjduit, crezând că asta mi-a fost aventura. Când, din spatele meu, exact ca în holul hotelului, o mână mă mângâie pe gât și o voce îmi spune:
−Eu merg în cameră să mă schimb, te aștept acolo!
Capitolul 9

Am intrat în cameră. Aici prezentul mă aștepta, trecutul nu exista și viitorul nu conta. Anemona era tolănită pe pat, acoperită prost de un cearceaf alb, nesimțit de transparent. Pielea ei bronzată, în antiteză cu albul așternuturilor și rujul ei roșu aprins, o făceau să arate exact ca personajul feminin dintr-un film noir extraordinar de bine făcut. Avea tocuri în picioare care se asortau perfect cu tricoul negru care-i acoperea cu greu sânii, cu bikinii ei care-i strângeau șoldurile la fel de tare cum blugii mei îmi strângeau mie libertatea, în momentul ăla. Atunci i-am văzut pentru prima oară și tatuajul nemaipomenit de excitant, de pe coaste, în cadrul căruia era și un pasaj unde scria ”Je ne regrette rien”.

”Nici eu”, m-am gândit când l-am văzut. O șapcă din aia gangsta avea ea pe cap (de genul OBEY astăzi), iar eu o aveam numai pe ea în cap. Gândește-te că mă aflam în cameră cu o femeie aproape goală, cu tocuri, în chiloți, tatuată, bronzată, cu un ruj roșu aprins pe buze care îmi molesta toate fanteziile și cu șapcă în cap. Totul devenea orgasmic chiar înainte de a deveni orgasmic.

S-a ridicat de pe pat și a sărit să mă sărute. Îi vedeam gâtul subțire pe care l-am devorat de zeci de ori cât am stat pe plajă și m-am năpustit cu limba asupra lui. Îmi simțea dorința puternică (pentru că o împingea în abdomen, probabil) și s-a lăsat sfâșiată. A fost singura dată în viața mea când cineva mi-a rupt nasturii la cămașă și imediat după ce aceasta a căzut, și-a înfipt unghiile în spatele meu. Am întors-o cu spatele spre mine și i-am ridicat tricoul până la gât. În momentul în care i-am strâns sânii în palme, a fost ca și cum aș fi găsit elixirul vieții veșnice. Sfârcurile ei s-au întărit mai repede decât un mortar udat prost și a gemut ușor împingându-și capul pe spate pentru a încerca să mă sărute.

S-a întors către mine, m-a împins pe pat și și-a împins bikinii în jos, dar numai un pic. Cam până pe la începutul coapselor și, ținându-se cu mâinile de elasticul acestora, își scotea în evidență inelul de pe deget (din aur alb probabil) care sclipea mai tare decât diamantul din dinte. Și-a dat jos tricoul, rearanjându-și cu grijă șapca și l-a aruncat la mine. Parfumul ei mirosea a speranță, a zâmbet de copil și a adiere blândă de vară, toate la un loc. Mi-a dat jos blugii, între noi rămăseseră două perechi de chiloți și o șapcă. A venit peste mine și a început să mă sărute pe gât, pe piept, coborând în jos. Nu voiam să grăbesc lucrurile, așa că am întors-o și am început și eu să o sărut pe tot corpul. Îmi aluneca gura peste pielea ei, nu cred că a mai rămas vreun loc neatins sau uscat pe tot corpul său. Am început să-mi răsucesc limba în jurul sfârcului ei și abia după ce am auzit-o pe Anemona gemând, am început să înțeleg poezia lui Eminescu.

Lumânările din cameră ne priveau pofticioase, eu i-am dat un pic într-o parte bikinii și am intrat în ea cum intră femeile când parchează lateral, adică încet și cu grijă mare. A început să geamă în versuri perfect iambice, stropii de transpirație curgeau de pe fruntea mea pe fruntea ei, sărutările noastre erau atât de intense de parcă împlineau o profeție străveche, sunt sigur că Dumnezeu ne aplauda din ceruri. Eram amândoi maxim de excitați, eram un întreg pe care orice pictor și-ar fi dorit să-l deseneze într-un tablou absolut perfect.

Când am întors-o cu spatele spre mine, mâna mea a apucat-o puternic de păr și o trăgeam ritmic în concordanță cu respirația ei greoaie. Ea și-a pus palmele deasupra sânilor, strângându-i violent și aducându-i împreună. Un strigăt puternic a cutremurat liniștea din cameră, urmat de un zâmbet perfid și de o smucire a corpului. Ea tremura și eu nu mai puteam. Ea s-a ridicat în genunchi, m-a împins pe înapoi pe pat, s-a așezat deasupra mea și mi-a șoptit: ”Acum e rândul tău”. Și a început să se șerpuiască din șolduri, era ca un dans al pasiunii căruia nu-i puteam rezista. Era de parcă putea să-și controleze fiecare mușchi din corp și să-l miște exact cum își dorea ea, exact cum trebuia. Parcă i-aș fi desenat o schemă despre cum ar trebui să fie și ea o urma punct cu punct. Mă uitam la modul în care sânii ei s-au invitat reciproc la un vals erotic, la părul care îi sărea ușor în sus, la zâmbetul de pe fața ei ostenită, la unghiile perfect lucrate pe stilul manichiură franceză, la lumânări și apoi iarăși la chipul ei superb.

Nu cred că a durat mai mult de câteva minute până când am strâns cearceaful ud în mâini, am dat capul pe spate și am închis ochii, extenuat. A fost ceva ce eu nu mai experimentasem până atunci și eram pe cât de bucuros că s-a întâmplat, pe atât de supărat că s-a terminat. Tremuram și eu. A venit la mine în brațe și m-a sărutat la fel de pasional, mă mângâia ușor cu unghiile pe abdomen și mi-a spus:
−Mă bucur enorm că s-a întâmplat asta.

Eu nu am zis nimic pentru că deja îmi ejaculasem toate cuvintele și toate amintirile. Ea s-a dus la baie, eu mi-am aprins o țigară. Nici bine nu am terminat-o și am băut niște apă rece, iar Anemona a deschis ușa de la baie, s-a uitat la mine și mi-a zis:
−Te mai aștept mult în duș? Vino odată!

Așa că, m-am ridicat și într-o clipă am ajuns în baie. Am luat-o de la capăt. După un timp, am mers amândoi în pat să apucăm să dormim și noi câteva ore în noaptea aia.
Am adormit cu un singur gând: ”Je ne regrette rien, într-adevăr”. La un moment dat, eu mi-am luat în mână telefonul să văd cât e ceasul. Aveam un mesaj primit. Era de la Ramona. L-am deschis și în mesaj scria:
”M-am despărțit de Silviu. Unde ești? Am nevoie de tine”

P.S.- SUGE-O, Ramona? De ce, cui căcat îi mai păsa de Ramona?

Capitolul 10

Eu m-am trezit înaintea ei. Stăteam cu telefonul într-o mână și cu țigara în cealaltă mână. Dar nu pentru a reciti obsesiv mesajul Ramonei, așa cum aș fi făcut-o în alte circumstanțe, ci pentru a-i face o poză Anemonei, care încă dormea goală lângă mine. Noaptea și alcoolul nu și-au pus deloc amprenta asupra ei, era la fel de frumoasă și dimineața.

Am trezit-o și i-am spus că trebuie să se pregătească pentru că era deja ora 12:00 și ea, de la 14:00 lucra. Era schimbul doi. Am mai sărutat-o o dată și i-am spus că merg și eu până în cameră la mine ca să nu devin vedetă OTV după ce mă dau ai mei dispărut.Am ieșit din camera ei, am traversat tot holul care despărțea camerele unde era cazat personalul hotelului, iar când am ieșit, am observat că o doamnă mai în vârstă s-a uitat ciudat la mine, dar nimic nu putea să îmi umbrească zâmbetul. Cu Anemona a rămas că o să ne vedem diseară.

Am plecat în cameră, maică-mea nu pricepea de ce sunt atât de fericit și de ce radiez de bucurie. Nu era obișnuită cu așa ceva, mai ales după episoadele cu Ramona. Am mai dormit câteva ore, apoi am ieșit pe plajă, numărând orele până când se va face iarăși seară și o voi revedea pe Anemona.

Mai beam o bere, mai fumam o țigară și timpul trecea. Se făcuse deja seara și mergeam spre recepție pentru a continua o aventura de o vară pe care o începusem cu o seară înainte. Când am ajuns la ușă, Anemona, împreună cu două prietene de-ale ei, erau în fața ușii, lângă niște trollere și niște genți, fumând. Nu prea am înțeles ce s-a întâmplat, credeam că așteaptă pe cineva. Am mers către ele și le-am întrebat ce anume așteaptă acolo. Anemona avea o figură de poker, nu schița niciun gest. Privirea ei era goală. M-a luat de mână și mi-a spus să merg cu ea. Le-a zis fetelor că se întoarce în zece minute și m-a condus în parcarea hotelului. Eu m-am așezat pe niște scări, ea s-a pus pe picioarele mele și mi-a spus:
−Andrei, eu am fost concediată. A venit șefa mea la mine și mi-a spus că trebuie să-mi fac bagajele și să plec pentru că m-a văzut aducând un oaspete al hotelului în camera mea și că acolo nu e bordel. Că cică nu am venit la futut aici, ci la muncă. De la început a avut ciudă pe mine vaca aia.

Eu deja realizam că femeia care m-a văzut pe mine plecând dimineață, era șefa ei, de aici și privirea ei ciudată, de parcă-l văzuse pe Fuego în pat cu Oana Roman.
−Și jur că nu-nțeleg, că doar nu ne-a văzut nimeni. Am avut grijă. Cum dracu’ a știut curva aia? continuă ea tristă. Ideea este că eu plec înapoi în Mangalia, acum aștept să vină prietenul meu să mă ia cu mașina și ar fi bine să nu ne vadă.

În clipa aia mă simțeam ca la un control al prostatei. Situația mă viola anal cu zâmbetul pe buze. Nu am avut curaj să-i spun ce s-a întâmplat, oricum nu mai conta. Ea m-a luat în brațe și a început să plângă, șoptindu-mi la ureche ”Nu vreau să plec, vreau să mai stăm împreună”. Eu tremuram de nervi și aș putea să fiu ipocrit și să-ți spun că am fost puternic și nu am lăsat-o să-mi vadă emoțiile sau aș putea să-ți spun adevărul: plângeam și eu. Încercam să mă stăpânesc, dar nu puteam. Nu știu dacă era de nervi sau de supărare, dar cert este că asta se întâmpla. Ne sărutam amândoi, printre lacrimi, luându-ne puternic în brațe unul pe celălalt. Dacă ar fi plouat afară, era exact ca un clișeu de despărțire dintr-un film romantic. Căcat, n-ai de unde să știi, n-ai fost acolo. Afară ploua foarte tare, trupurile noastre erau ude de la ploaie, tunetele prevesteau sfârșitul, fulgerele străpungeau cu ură cerul, răzbunându-mă pe mine, parcă. Cred că se întâmpla asta pentru că îngerii plângeau din cauza despărțirii noastre.

Au fost cele mai sincere sărutări pe care le-am experimentat vreodată, pline de regrete și de acceptare a situației. Mai ții minte când ți-am spus că i-am cântat pe plajă O-zone – “Oriunde ai fi”? Ei bine, bună melodie am mai ales. ”Am privit-o-n ochi, ultima oară… Lacrimile curgeau, erau atât de amare… Mă ruga să n-o uit, simțea că-i ultima vară, iar eu îi spuneam >>așa iubire nu moare<<”. Deci, SUGE-O, O-Zone!!!
−Nu am cum să îți dau numărul meu de telefon pentru că tu vei fi în capătul celălalt al țării și nu are sens să-mi stric relația, dar dacă ce s-a întâmplat între noi ar trebui să continue și e ”meant to be”, sunt sigură că ne vom revedea cândva. Ai grijă de tine, Andrei. Ești un suflet frumos.

Și a plecat. Am făcut și eu la fel pentru că nu voiam să îi văd muia prietenului ei, adică a bărbatului care avea să se bucure de această ființă care mi-a marcat adolescența. S-o sugă și el, s-o sugă toată lumea. Eram trist și frustrat.

Nu știu exact ce s-a întâmplat în următoarele ore, cert este că, la un moment dat, am primit un telefon. Era sora Ramonei. Mă mai sunase de câteva ori, dar am respins apelul. Nu mă interesa nimic din ce avea de zis. Însă atunci am decis să-i răspund, ce se mai putea întâmpla? O voce tremurândă din capătul celălalt al firului (că m-a sunat de pe fix) mi-a spus:
−Andrei, unde dracu’ ești? De ce nu răspunzi? Trebuie neapărat să vii la noi, Ramona s-a despărțit de Silviu, i-a spus de ce s-a combinat cu el, iar el a lovit-o (trebuie să-ți reamintesc că acțiunea se petrece în Moldova?). Nu vrea să vorbească cu nimeni în afară de tine. Te implor, vino!

P.S.- Nu am mai văzut-o pe Anemona de vreo 5 ani, nu am numărul ei de telefon, e-mailul sau contul de facebook. Nu știu ce mai face, dacă mai trăiește, dacă s-a măritat, dacă e fericită, dacă are copii sau dacă își mai amintește de mine, nu știu nimic. Tot ce știu este că locuiește în Constanța. Oricum ar fi, mulțumesc Anemona pentru o amintire superbă pe care o am datorită ție și vreau să cred că am reușit să o povestesc cât mai bine. Sper că ai o viață minunată în momentul ăsta!

P.P.S.- episodul ăsta e fără SUGE-O, Ramona, că are buza spartă și ar ustura-o.

Capitolul 11

Drumul de la Mamaia până la Suceava cred că a fost cel mai lung drum ever. Pe de-o parte pentru că eram supărat pentru toată faza cu Anemona și cum a fost concediată din cauza mea, iar pe de altă parte pentru că nu știam cum să reacționez la toată faza cu Ramona. Pentru că dacă stăteam să mă gândesc, practic, nu era problema mea. Ea a ales să se cupleze cu Silviu pentru a mă oftica pe mine, iar cum fiecare acțiune are și o reacțiune, în cazul ei, aceasta s-a manifestat printr-un ochi vânăt și o buză spartă. Alexandra Stan ar fi fost mândră.

Mă gândeam numai la trei lucruri: în primul rând la noaptea superbă pe care am trăit-o alături de Anemona, la ce căcat aș putea să-i spun eu Ramonei sau lui Silviu și, mai mult decât atât, la cum a fost posibil ca Italia să câștige campionatul mondial când Franța a fost mult mai bună?

Într-un final am ajuns în Suceava, le-am spus alor mei că trebuie să plec să mă întâlnesc cu cineva. Am luat autobuzul (că pe vremea aia nu făceam stand-up, deci nu aveam bani de taxi) și mergeam către casa ei, încercând să-mi formez baza de clișee pe care urma să i le spun, gen ”totul va fi bine”, ”nu e vina ta”, ”sunt oameni și oameni” sau ”Moș Crăciun nu există”.

Pe undeva mă simțeam și eu vinovat pentru că dacă eu nu aș fi avut momentul ăla de ”penis interiorus” (adică să mă port ca o femeie) la cabană, nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat. Deja sentimentele mele pentru Ramona erau confuze. Am ajuns la ea, mi-a deschis soră-sa ușa (deja aveam un deja-vu, dar știam că situația asta nu se va termina cu același deznodământ pe care l-a avut ultima oară când soră-sa mi-a deschis ușa) și m-a poftit în cameră la Ramona.
−Hai repede, vorbește cu ea. Nu a vrut să ne spună ce s-a întâmplat până să vorbească cu tine. Du-te odată! mi-a spus sora ei cu voce îngrijorată.

Ramona stătea în pat, cu un ursuleț de pluș în brațe, cu un ochi umflat de plâns, iar celălalt umflat de pumni. Știu că eram o persoană oribilă pentru că gândeam chestia asta, dar o parte din mine nu putea să se abțină din a crede că ”și-a făcut-o cu mâna ei”. Știa că Silviu are un temperament de taximetristă la ciclu, putea să-și aleagă un alt băiat pentru a se răzbuna pe mine.

M-am pus lângă ea pe pat și soră-sa ne-a spus că ne va lăsa singuri. Cred că sunt eu defect, dar era oare atât de greșit să mă gândesc cât de tare ar fi fost în momentul ăla să ne apucăm toți de un menage-a-trois pentru consolarea surorii ei mai mici? Probabil că da, dar încă sunt de părere că ar fi fost o faptă bună, iar un suflet frumos (după cum m-a numit Anemona) ca și mine, ar fi făcut acest sacrificiu pentru draga de Ramona. Știu, sunt o ființă minunată.

Problema în toată treaba asta, este următoarea: eu veneam cu gândul consolării, credeam că Ramona dorește ca eu să-i alin supărarea cu vorbe bune și vânătăile cu pungi de gheață și că are nevoie de mine pentru a o sprijini. Ce s-a întâmplat de fapt, avea să depășească orice graniță a imaginației. Ramona s-a uitat la mine și mi-a spus:
−Îți place cum arăt? Ți se pare ok?

Eu i-am spus că nu și deja mă pregăteam să-i țin speech-ul meu plin de clișee care o va face să se simtă protejată și să adoarmă la pieptul meu în seara aia, în bătaia lunii și în mireasma odorizantului de cameră.
−Nici mie nu mi se pare ok ca tu să ne lași pe toți la ziua ta și să pleci cu curva aia și apoi să dispari timp de o săptămână.

Eu m-am uitat la ea și încercam să devin drăguț, sugerându-i că vorbește de parcă ar fi geloasă. Eu atunci realizam că ea nu știa că eu am plecat până la urmă la mare și probabil că a crezut că eu am ars-o pe la tipa aia cu care am plecat din club în seara aia, toată săptămâna (ce-i drept, nu am ars-o pe LA ea, am ars-o PE ea. Și pe colegă-sa, dar știi asta deja. Voiam să mă mai laud o dată). Și știi cum face o femeie când ceva ce consideră a fi al ei, care îi acordă toată atenția pe care n-o merită, dintr-o dată o lasă baltă, nu? Exact, înnebunește.
−Geloasă? Eu? Fii serios, Andrei, tu mori după mine și la cel mai mic semn pozitiv din partea mea, ai veni alergând la mine cu limba scoasă ca un cățeluș. Știm amândoi asta și te-aș ruga să nu uiți vreodată.

Deși poate era adevărat (am zis POATE), nu mi se părea fair-play din partea ei să îmi spună asta atât de tranșant și i-am zis:
−Știi ce? SUGE-O, Ramona!! Nu am nevoie de tine în viața mea, sunt mii de alte fete care sunt de sute de ori mai mișto decât tine pe care eu încă nu le-am cunoscut și nu m-ar trata așa cum o faci tu. Așa că, dacă ai ajuns să mă consideri cățelușul tău, cred că mă bucur că te-a bătut Silviu.

Încheind propoziția furtunos, abia așteptam să ajung la ușă ca să o pot trânti, ca ea să înțeleagă că am vorbit serios (exact ca în filme). Problema era că ea avea uși din alea cu geam și m-am gândit că poate s-ar sparge și nu am trântit-o, dar îți jur că am avut de gând. Eram dement în momentul ăla. Cum plecam eu nervos, ca un suporter de-al lui Dinamo după orice meci al echipei lui favorite, Ramona mă strigă. Mă întorc, crezând că vrea să-și ceară scuze (ca un cățeluș, atunci conștientizam și eu). Ramona mă fixează cu o privire rece și îmi spune:
−Știi că eu mi-am scos certificat medico-legal, nu?

Eu nu am zis nimic.
−Voiam să-ți spun că atunci când o să merg la poliție, despre aceste picturi murale pe care le am pe față, le voi spune că tu ești autorul. Îți zic doar așa, să fii pregătit. Și acum aș vrea să fii drăguț și să mă lași singură, aș vrea să mă odihnesc. Merci!

Dintr-o dată mi-a venit să vomit. Simțeam cum, în clipa aia, puteam să mă duc la un WC și să vomit toate sentimentele pe care le-am avut vreodată pentru ea. Mi-aș fi dorit să o mai fut o dată pe soră-sa, să mă filmez și să trimit filmulețul bunicilor Ramonei ca și cadou de Crăciun, cu titlul ”Slujba de la Tanacu + concert aniversar Fuego- de vizionat cu întreaga familie”. Deși eu știam că ea e proastă și nu știe că eu nici nu eram în Suceava când și-a luat-o ea peste muian, deci nu prea am ce să pățesc, doar ideea că ar putea face așa ceva m-a dezgustat profund. Pe de altă parte, ce fel de femeie nebună s-ar oftica atât de tare că am plecat eu cu una timp de-o săptămână (după cum credea ea) și ar face o chestie ca asta, dacă nu ar fi avut niciun sentiment pentru mine? Erau multe întrebări în mintea mea, dar parcă și unele răspunsuri.

Dar până una alta, am ieșit din blocul ei și am plecat acasă să mă odihnesc. Sau să mă duc să plâng sub duș și să mă gândesc la Anemona. Urma să mă decid pe drum.

P.S.- chiar că SUGE-O, Ramona. Tot ce pot să spun despre faptul că ai fost bătută, este că nu ai fost bătută atât de tare pe cât ai fi meritat.

P.P.S.- ca să încheiem cu o glumă urâtă, dar pe subiect: eu cred că unele femei ar trebui să mai fie bătute din când în când. Asta ca să nu mai poată să spună că indiferența doare cel mai tare. Pumnul doare mai tare, crede-mă.

Capitolul 12

Prolog: a fost o perioadă tulbure în viața mea timp de vreo câteva luni pentru că, în primul rând s-a întâmplat toată treaba aia nasoală cu Ramona și în al doilea rând, nu îmi puteam lua gândul de la Anemona. Probabil că aveam nevoie de imaginea unei femei perfecte care să-mi pară iubirea pură și imposibilă la care nu pot să ajung. Aveam nevoie de dramă și îmi doream să complic lucrurile. Până atunci era Ramona, dar după ce s-a întâmplat cu ea, măcar pentru o vreme, Anemona a devenit Cătălina pentru Luceafărul meu.

Era foarte dificil. Nu puteam să dorm nopțile, ziua eram deprimat, nu aveam chef să vorbesc cu nimeni. Mai rău decât atât, nu aveam nici un număr de telefon, adresă de e-mail, absolut nimic. Aveam doar o amintire. După ce le-am povestit, prietenii mei vorbeau cu mine ca și cum era totul ok și se prefăceau interesați de subiect, dar eu vedeam în ochii lor că niciunul din ei nu mă credea. Toți credeau că am inventat această poveste.

Noaptea, puneam să cânte la calculator melodia ”Oriunde ai fi” pe repeat și puneam ca și screen saver poza Anemonei, astfel să devină ea ultimul lucru pe care-l văd când adorm și primul pentru atunci când mă trezesc. Într-un cuvânt, ajunsesem rău. Sau în trei cuvinte, ajunsesem rău de tot.

O fază amuzantă, însă, a avut loc în perioada aia. Se făcea că am cunoscut eu o tipă care mi se părea mie că seamănă extraordinar de tare cu Anemona (nu semăna deloc, dar eu eram obsedat). Și se mai făcea că tipa aia nu era chiar cea mai introvertită persoană din lume și era mai topită după bani decât Irina Loghin după Fuego.Ideea e că am vrut foarte mult să fiu cu ea (că în capul meu nebun, ea era sosia Anemonei), gagica și-a dat seama de asta și s-a gândit să profite de acestă situație.

I-am zis să ieșim într-o seară cu mai mulți prieteni, iar ea a fost de acord. Eu, împreună cu prietenii mei, am mers mai repede la barul respectiv. Toți încercau să mă avertizeze că o să vină aia și o să-și comande cele mai scumpe căcaturi din menu, să am grijă și tot felul de chestii din astea. Așa că, iată ce m-am gândit eu; am chemat-o pe chelneriță și i-am zis:
−Hei, bună. Am și eu o rugăminte la tine. La un moment dat, o să vină la noi la masă trei fete. Când vii să le iei comanda, dacă vreuna dintre ele îți cere ceva mai scump de 10 lei, să-i spui, te rog că nu ai. Ok?

Chelnerița s-a uitat la mine ca și cum tocmai m-ar fi prins în pat cu mă-sa în timp ce taică-său ne filma. Dar a fost de acord să mă ajute. Au venit fetele, am stat un pic de vorba și am rămas toți șocați când au dat comanda: una dintre ele e vrut o cafea, a doua un suc și a treia nu a vrut nimic.

”Dă-te-n pana mea, ce fete incredibile”, gândeam eu. Doar că avea să se dovedească exact contrariul. La un moment dat, Anemona 2, se uită la mine și îmi zice:
−Știi ce-ar merge acum? Să jucăm un biliard. Asta așa, ca să văd cum te pricepi la găuri.

Când am auzit asta, mintea mea a funcționat greșit. În loc să realizez că Anemona 2 e o curvă ordinară și infectă, eu m-am gândit că am șansa să retrăiesc noaptea aceea superbă cu o femeie care seamănă cu Anemona. Dar repet, nu semăna deloc. Fata asta semăna cu Anemona la fel de bine pe cât semănă Monica Belucci cu un calorifer.

În fine, am ajuns la biliard, ne-am așezat toți la o masă și eu le-am zis fetelor că mă duc până la baie. Dacă vine chelnerița, le-am îndemnat să-și comande ce vor ele și să-mi ia și mie o bere. M-am ridicat de la masă și am mers spre toaletă. Prietene, cât am putut să stau acolo? 5 minute? 7 minute? Până am ajuns, până mi-am făcut treaba și până m-am spălat. Cât a putut să fie? Ideea e că atunci când am ajuns înapoi la masă, am găsit așa: o sticlă de vin, trei cocktailuri, două energizante, o apă plată, două ape minerale, o cafea, 3 pahare de vodcă, un frappe, chips-uri, covrigei, zahăr și miere. Chelnerița când m-a văzut, a venit spre mine și mi-a zis:
−Am înțeles că dumneavoastră achitați pentru fetele alea.

Eram foarte ofticat pentru că în primul rând pe chelnerița asta nu am mai avertizat-o și acum trebuie să cheltui toți banii pe care i-am făcut cu colindul, iar pe de altă parte pentru că vacile alea și-au cumpărat toate căcaturile din bar, dar mie nu mi-au luat o bere.
Ideea este că am plătit, dar nu am plecat. Încă nu vedeam adevărul. Eu o ardeam cu o curvă (pe care nu o ardeam), căreia toată lumea îi știa renumele, mai puțin eu. Ceea ce a fost mai trist a fost că pe mine nici măcar nu m-a futut. Îți dai seama cât de mult mă desconsidera ea ca om, dacă se futea cu toată lumea, în afară de mine? Plus că, de banii pe care i-am cheltuit cu ea la sucuri, futeam o stradă de curve.

În fine, m-am despărțit de ea după ce un tip în care aveam eu încredere mi-a spus că tipei ăleia i-a dat să sugă și el și majoritatea prietenilor lui și posibil și vreo doi câini, deci ar cam trebui să-mi văd de treaba mea.

Deci practic, eu, care am pupat în pulă jumătate de oraș la un moment dat, acum ar trebui să scriu ”SUGE-O, RAMONA”? Nu prea ar fi corect.

P.S.- Cum căcat să fii cu una dintre cele mai mari curve ale orașului (genul de femeie care ar fi fericită dacă ar avea o pulă făcută din bani. Sau mulți bani făcuți din puli) și în loc să o fuți, tu să-i cânți ”Oriunde ai fi” pe la miez de noapte? LAME!!!

Capitolul 13

Partea I

Prolog: fiind ultimul episod din #Ramona, postarea asta va fi un pic mai lungă, așa că o voi scrie în trei părți. Acțiunea care se petrece aici, începe în locuri diferite, dar la aceeași oră, 21:00 P.M.

Alina era acasă la ea, alături de prietenele ei, pregătindu-se să iasă în club. Nu avea acea frumusețe nemaivăzută care să-ți ia ochii și să te facă să dorești să-ți poarte copiii, dar era genul de femeie bună, era o ”bucată” cum mai spunem noi, băieții. Era genul de femeie care îți dorești să-ți poarte copiii, dar numai până ajunge la baie să se spele. Era ora 9 seara și fetele se machiau una pe alta, mai beau câte un shot de tequila, mai scăpau o bârfă mică și făceau parada modei prin casă. Urma să fie o seară legendară.

Alina era roșcată, înaltă, cu tenul măsliniu și pielea fragedă. Abia ieșise dintr-o relație cu un tip mult mai mare decât ea care-și dorea lângă el o nevastă, nu o adolescentă nebună și dornică de sex sălbatic. Lui îi plăcea să stea seara să citească, să savureze un coniac bun și de fiecare dată când făceau sex, îi plăcea doar poziția misionarului. Era cel mai simplu și nu necesita mult efort. Alina însă avea 19 ani. Alina voia să fie posedată, să fie trasă de păr și strânsă de gât. Era evident că relația lor nu avea viitor. Suferea după el, au fost totuși 4 ani împreună. Dar și-a promis că aia era seara ei și nimic nu va strica asta. Părinții ei aveau mulți bani, nu-i lipsea absolut nimic. Avea numai haine de ultimă fiță, unghii false, cele mai scumpe parfumuri și la majoratul ei primise cadou o mașină (așa cum primim toți, desigur). Deci, în concluzie, avea și acces la cea mai bună iarbă.

Eu stăteam scufundat în Cola, în Fifa și în țigări de o bună bucată de timp, dar în seara aia prietenii mei mă convinseseră să mergem la o sală de calculatoare și să jucăm Dota toată noaptea. Până la urmă, oricum asta făceam și acasă. Cu Ramona nu am mai vorbit și oricum din partea mea putea să se usuce și să moară. Nici că mi-ar fi păsat. Eu mă îngrășasem, eram nebărbierit, netuns, nespălat (miroseam atât de urât la un moment dat, încât ai mei au vrut să se mute în alt apartament) eram vai de capul meu. Mi-am dat seama că am făcut burtă în clipa în care am vrut să-mi tai unghiile de la picioare și nu am reușit să ajung cu mâna la ele. Eram o epavă. Atunci mi-am dat seama că nu mai pot continua așa și am decis să onorez invitația prietenilor mei și să pierdem o noapte împreună.

Zis și făcut. Am ajuns acolo, ne-am făcut confortabili și am început să ne jucăm (simt nevoia să specific că am făcut duș înainte să ies din casă). După vreo câteva ore am început să ne plictisim și am decis să ieșim un pic afară la U.N.C.U.I.. Nu pot să admit public că există o mică șansă să fi consumat și alte substanțe interzise pentru că, nu-i așa, sunt și tineri care citesc aceste rânduri și ei nu ar avea de unde din altă parte să afle că există pe Pământ niște substanțe cărora noi le spunem “droguri”, decât din poveste mea. Așa că am să spun că un prieten a venit cu un ciorchine de banane. Și noi am mâncat toți banane și ale dracului fructe că ne-au dat așa un chef de viață tuturor încât am decis să dăm o tură prin oraș. Nu știu ce era în neregulă cu bananele alea.

Ramonei, între timp, îi trecură urmele de bună purtare și stătea cu sora ei în casă. Aceasta trăgea de ea să iasă un pic prin oraș, să mai socializeze și ea că nu e ok să stea toată ziua în casă fără să facă nimic. Cu greu a convins-o să se aranjeze puțin și să meargă și ele ca fetele la o plimbare. Sora Ramonei încă nu-i spusese că s-a culcat cu mine și, la cum arătau lucrurile, nici nu avea să-i spună prea curând. Se săturase să o audă pe Ramona cum se plânge zi de zi că eu nu mai vorbesc cu ea, că a fost o proastă că m-a amenințat și că ea nu avea niciun gând să dea vina pe mine pentru bătaia pe care a luat-o. Așa că, era clar că dacă ar mai afla și că propria ei soră s-a culcat cu mine (fix în patul ei, am uitat să specific asta atunci), ar înnebuni cu totul. Era doar bucuroasă că a reușit să o scoată pe surioara ei mai mică din casă după o săptămână de vegetat și de privit filme proaste. Nu mai putea suporta să o audă pe Ramona cum se plânge. Dacă mai auzea o dată din gura ei ”Ce proastă am fost”, ar fi fost capabilă s-o înjunghie în ochi cu un creion dermatograf și s-o oblige să-și mănânce propriul glob ocular, atât de enervantă ajunsese Ramona. Uneori îi trecea prin cap să-i mărturisească ce s-a întâmplat între mine și ea, doar ca să o audă vorbind despre altceva.

Silviu era în parc cu niște prieteni pregătindu-se de a începe ritualul oricărui licean înainte de a ieși în club, adică preasfânta chetă pentru o sticlă de vodcă și una de suc. Pentru că tu nu ești prost să dai 10 lei pe 50 de vodcă în discotecă, așa că, mai degrabă te duci acolo deja amețit și lingi două beri toată noaptea. De la licoarea lui Bachus sau într-un exces de sinceritate, acesta le povestea prietenilor lui ce procese de conștiință îl încearcă:
−Băi, eu știu că nu e ok că am lovit-o pe Ramona și că i-am zis că e o târfă stearpă, dar asta-i treaba acum, nu mai am ce să fac. Plus că gândește-te și tu, cum să fie atât de târâtură încât să-mi spună mie, după ce eu mă cert cu Andrei, cu prietenul meu cel mai bun, din cauza ei, că ea crede că este îndrăgostită de el? Păi să nu-i fuți una peste ochi? Dă-o-n șaorma că a meritat.

”Dă-o, mă, dracu ‘ de târfă”, îl aprobau într-un glas prietenii lui de pahar.
−Hai să mergem în club și să găsim ceva de futut. Sau de bătut, depinde de gustul fiecăruia, a fost propoziția care a precedat un hohot malefic de puștani excitați și beți.

P.S.- 4 ore mai târziu două dintre personajele de mai sus aveau să stea, în sfârșit, în pat împreună, un personaj va fi în spital, unul va lua o boală cu transmitere sexuală și unul o va suge.

Partea a II-a

Prolog: Ora 4 dimineața: eu eram în taxi, oarecum speriat de ce s-a întâmplat, dar totodată sigur pe mine că am luat cea mai bună decizie. Aveam un pic de sânge pe gulerul cămășii, dar a fost un preț mic pe care l-am plătit pentru o seară superbă.

În urmă cu 4 ore, când am ajuns în club, efectul bananelor deja trecea. Îmi aminteam că atunci când unul dintre băieți ne spusese să mergem până în club că are el masă, nu mi se părea așa o idee bună, dar acum îmi părea oarecum bine că am decis să vin. Era și timpul să mai ies din casă.

Când a ajuns Silviu la masa lui din club a constatat cu stupoare că acolo erau niște oameni pe care i-a cunocut cândva. Pentru că, dacă-ți vine sau nu să crezi, în acea seară, la aceeași masă, erau următorii oameni: Andrei (eu), Ramona (fata de care am fost eu îndrăgostit o bună bucată de timp), sora Ramonei (fata pe care o futusem eu într-un moment de slăbiciune) și Silviu (prietenul cel mai bun al lui Andrei care s-a cuplat cu Ramona, iar apoi a bătut-o). Clar că nimic rău nu se putea întâmpla.

Ramona insista să vorbească cu mine, soră-sa mă tot bătea la cap să nu spun nimănui ce s-a întâmplat între noi, Silviu voia să-și ceară scuze și tot zicea că trebuie neapărat să-mi spună ceva, iar eu mă gândeam la Anemona. Toți mă exploatau mai ceva ce pe Roșia Montană și deja aveam gust de cianuri în gură. Îmi era silă de ei, de toți.

La un moment dat, m-am dus spre bar să beau un shot de ceva că nu mai puteam sta la masă. Stăteam acolo la rând și am auzit o voce cunoscută:
−Grea noapte, nu?
Eu m-am uitat lângă mine și am văzut o tipă cu care m-am mai întâlnit prin cluburi și pe care o știam din vedere. Mi-am luat shot-ul și berea și m-am așezat lângă ea. Ea îmi povestea cam câți ratați au încercat să o agațe în seara aia cu replici de genul ”Te-a durut când ai căzut din Rai?”, iar eu îi priveam adânc în decolteu. Am început și eu să-i povestesc despre toată târășenia cu Ramona, cu Anemona și cu ceilalți și m-am descărcat. La un moment dat s-au auzit niște țipete în spatele nostru, dar nu i-am dat atenție. Probabil că trecuse cam o oră pentru că la un moment dat, am decis să ieșim un pic afară ca să ne auzim mai bine. Am făcut asta și ne-am așezat pe o bordură. Din spatele nostru, o voce de femeie crizată, beată și la ciclu, ne-a întrerupt discuția. Era Ramona:
−Futu-ți gura mă-tii de fraier. Cum să mă ignori în halul ăsta și să stai toată seara cu parașuta asta?

Era clar că Ramona nu mai era deloc femeia de care mă îndrăgostisem eu. Era doar o nebună cu un pahar de vodcă în mână și cu machiajul scurs pe lângă ochi.
−Ți-am dat șansa să mă fuți, nu ai vrut, de ziua ta ai plecat și m-ai lăsat ca pe o proastă în club și acum faci la fel? Cine te crezi, cioban prost ce ești? Uită-te la mine cum arăt, crezi că vei găsi ceva mai bun vreodată?

S-a îndreptat spre mine să-mi dea o palmă. Eu m-am ferit, dar m-a atins pe gât și m-a zgâriat cu unghiile.
−Și tu? Târfo! Nu știi că el pe mine mă iubește? Ce treabă ai tu cu el, javră împuțită?

În clipa aia, Alina s-a uitat la ea și a rugat-o să se potolească. Deja se strânseseră oameni în jurul nostru, iar eu am devenit un pic mândru de ce se întâmpla, în clipa în care Ramona și-a înfipt mâinile în părul Alinei. Două femei se băteau din cauza mea. Ce putea fi mai frumos? Ciondăneala lor nu a durat mult pentru că au fost oprite de body-guarzii clubului, dar oricum, mie mi-a plăcut. Erau amândouă ciufulite și puțin șifonate. În momentul ăla, Ramona, plângând, a spus:
−E absurd ce se întâmplă. Andrei, tu știi că mă iubești, știi ce însemn eu pentru tine, chiar ai putea să lași totul baltă pentru câteva greșeli? Amintește-ți de momentele noastre frumoase, de câte lucruri am făcut împreună, cum poți să uiți așa ușor? Gata, mi-am dat seama că te vreau, nu ai dreptul să mă respingi acum!

În mod surprinzător, cuvintele ei nu mai însemnau nimic pentru mine. Eu o urcasem pe Ramona undeva foarte sus pe un piedestal și nu mai vedeam clar în jurul meu. Până în acea seară. Când am văzut o fată cu probleme serioase, imatură, care țipa beată în fața unui club că ea vrea să fie cu mine. Lucru care în alte circumstanțe mi s-ar fi părut romantic, dar acum nu era cazul.
−Alege! Vii cu mine, fata pe care o iubești de atâta timp și care te cunoaște cel mai bine, sau mergi cu târfa de Alina?
−Ramona, du-te acasă, ești beată și penibilă. Vorbim altădată, i-am spus și nu puteam să cred că am avut curajul să o înfrunt, în sfârșit.
−Îmi doresc să mori, idiot nenorocit și nerecunoscător. Sper să te calce mașina, boule, se auzea în spatele meu în timp ce plecam spre taxi alături de Alina.
−O să regreți, Andrei! Îți promit pe ce am eu mai scump, o să-ți pară rău!! strigă o femeie disperată pe care eu încetam s-o respect.

Am deschis ușa la taxi, a urcat fata minunată care era cu mine, iar eu nu puteam să cred ce turnură a luat seara. Trebuia să trec peste episodul cu Ramona, iar Alina părea fata ideală pentru a mă ajuta.
−O să te fac să-ți blestemi zilele! Ai să vezi tu, îmbâcsitul dracului!
Deja mă enervasem. Înainte să mă urc în taxi, m-am uitat în spate, am ridicat ochii spre Ramona și i-am spus:
−Ramona, apropo… Am futut-o pe soră-ta! Suge-o! (sunete de artificii pe cer, sărbătoare maximă în sufletul meu, pe fundal cânta ”We are the champions”)

Am urcat în taxi cu Alina, aveam gulerul un pic pătat cu sânge după ce m-a zgâriat nebuna și am întrebat-o pe Alina unde mergem. Ea mi-a spus că mergem la un hotel. Îmi era rușine să-i spun că nu am bani să plătesc o cameră de hotel, dar ceva îmi spunea că nu va fi asta o problemă. Era bine. Era perfect. Iar Alina, mi-a spus în seara aia un lucru pe care nu am să-l uit niciodată. Când am coborât din taxi, a venit spre mine, s-a uitat fix în ochii mei, mi-a băgat o mână în pantaloni (care apropo, era foarte rece), m-a strâns și cu o voce pătrunzătoare și hotărâtă, mi-a spus:
−În seara asta, vreau să mă fuți ca și cum aș fi Ramona!

P.S. – în viață, niciodată nu trebuie să te mulțumești cu ceva doar pentru că e la îndemână. Mereu trebuie să-ți dorești mai mult și niciodată să nu te împotmolești de o persoană doar pentru că este “acolo”, crezând că nu va apărea ceva mai bun. Mereu apare ceva mai bun.

P.P.S.- partea a 3-a a episodului, va fi una erotică (pregătește crema de mâini sau dușul, după caz). Dacă tot am primit atâtea reacții pozitive la povestea erotică a Anemonei, am zis să mai scriu una, așa, pe final.

P.P.P.S – Ai cam supt-o, Ramona, în seara asta.

Partea a III-a

“Fute-mă ca și cum aș fi Ramona” era tot ce auzeam. Cuvintele astea îmi răsunau în cap de când am coborât din taxi până când am ajuns în camera de hotel. Pe Alina nu o interesa să fie cea mai importantă femeie din viața ta, pe ea o interesa să fie cea mai importantă femeie în acel moment și să fie satisfăcută. Din partea ei, puteai să te gândești la oricine, de la Antonia la Marioara Murarescu în timp ce făceai dragoste cu ea, atâta vreme cât asta te ajuta să fii mai bun. A scos din geantă o punguță cu iarbă și mi-a cerut o țigară. Părul ei roșcat era și mai sălbatic acum după ce a fost ajustat de Ramona, dar lucrul ăsta parcă îi completa frumusețea. Mă făcea să o doresc și mai mult. Aveam oarecum emoții pentru că trecuse ceva timp de când nu mai făcusem sex, să fi fost vreo două-trei luni. Însă aveam în față o tipă în sutien și blugi, rulând un joint. Ce putea fi mai sexy decât atât? Stătea pe fotoliu și eu o priveam. Avea blugii suflecați deasupra gleznelor (nu era genul de fată care se îmbrăca foarte elegant când ieșea în oraș pentru că orice ar fi avut pe ea, toată lumea și-o imagina fără haine), gambele ei lucrate la sală străpungeau parcă materialul pantalonilor, coapsele erau strânse de blugii mulați și parcă cerșeau să fie eliberate și avea un abdomen plat scos în evidență de un pierce în buric. Sânii ei stăteau cuminți și ascunși în sutien, iar părul i se desprindea jucăuș peste umeri.

Eu am aprins o țigară și ascultam cum în capul meu se auzeau melodios cuvintele “fute-mă ca și cum aș fi Ramona”. Chiar dacă aș fi vrut să fac asta, Alina nu era genul de femeie căreia să îi placă romantismul. Și oricum, până la urmă dragostea nu trebuie manifestată în pat. Dragostea o manifești când te duci să-i cunoști bunicii și trebuie să stai la masă cu doi oameni care put a hoit și-ți vorbesc despre pensie, dragostea o manifești când trebuie să-i asculți poveștile plictisitoare de la muncă sau când trebuie să te prefaci că îți place la nebunie de prietenele ei. În pat toți suntem curve și psihopați. Sau cel puțin așa ar trebui să fim. Acolo e strict pasiune, e strict revărsarea tuturor dorințelor și frustrărilor într-o altă persoană. E vorba doar despre tine, nu despre celălalt. Eu, cu Ramona, mă vedeam făcând dragoste într-o cadă de lapte, cu robinetul de aur, cu trandafiri plutind între noi, alături de trei nimfe care ne făceau vânt cu frunze și un grup de mariachi care ne cânta. Cu Alina însă, trebuia să fie altfel. Trebuia să fie așa cum îmi place mie, cu urme de dinți și palme peste fese.

A venit lângă mine pe pat, a aprins cuiul și a început să tragă. Apoi mi-a dat și mie. Felul în care se juca cu fumul în gură înainte să-l dea afară și apoi modul în care îl expira, mi se părea al dracului de excitant. Nu-i puteam vedea ochii pentru că erau acoperiți de bretonu-i roșcat care îi venea peste frunte, ceea ce-i dădea o notă și mai mare de mister. Probabil de la iarbă nu am conștientizat exact când a început să-mi descheie cureaua și să-mi dea în jos pantalonii, dar ceea ce a urmat, am simțit din plin. A luat un cub de gheață din mini-frigiderul hotelului și se juca cu el peste pielea mea fierbinte. Mă zgâria cu unghiile ei false pe piept, mă săruta pe abdomen și ușor, ușor, se scufunda în jos. A luat un cub de gheață în gură (dar cubul nu a fost singurul lucru pe care l-a luat în gură, dacă înțelegi ce vreau să spun). Știi cum se zice că înainte de a muri ai un moment în care îți vezi toată viața trecând prin fața ochilor? Ei bine, eu în acea clipă aveam această senzație. Creierul meu a încetat să funcționeze, inima cred că, șocată de ce se întâmpla, a uitat să mai bată, iar mâinile mele și-au băgat degetele prin părul Alinei, oarecum fără voia mea, dându-i la o parte șuvițele rebele care îi intrau în ochi. Eu mă uitam spre ea și nu puteam accepta că e posibil să simți atâta plăcere într-o singură clipă. Gheața se topea, eu eram topit de mult timp. Venele îmi pompau sângele cu putere și eu încercam să mă gândesc la schemele de corner ale Stelei și la felul în care lui Bănel nu-i ieșeau niciodată centrările, pentru a nu-mi da drumul. Era o senzație de frig fierbinte, dacă e posibil așa ceva.

Simțeam că nu mai pot rezista în ritmul ăsta, așa că aveam nevoie de un moment de respiro. Am tras-o la marginea patului, i-am rupt bikinii (de fapt i-am dat jos, dar aș fi vrut să pot să-i rup) și am început să o sărut. Limba mea deja nu mai părea deloc udă când am atins-o pe ea. Habar nu aveam ce făceam acolo, dar făceam ceva. Am încercat să scriu ceva cu limba, dar nu știam ce. După care mi-a venit o idee, și am început să-mi răsucesc limba în forma unor litere care formau propoziția ”SUGE-O, RAMONA!”. Și cred că a tot supt-o Ramona de vreo 10-20 de ori printre gemetele nepăsătoare ale Alinei. Mă trăgea de păr ca și cum eram dușmanul ei cel mai mare. La un moment dat și-a înfipt unghiile atât de tare în scalpul meu încât am crezut că o să urlu de durere. Dar nu puteam să mă opresc atunci.

Când deja gemetele ei deveneau haotice și necontrolate, m-a împins dintre picioarele ei și mi-a zis:
−Fute-mă, Andrei. Acum e momentul să mă fuți ca și cum aș fi Ramona! Mă excita chestia asta, chiar dacă nu voiam să recunosc.

Apoi s-a așezat în genunchi, s-a aplecat și mă aștepta. Stăteam în spatele ei și nu puteam decât să-i admir fesele superbe, care se loveau ușor de corpul meu în ritm de samba și scobitura lăsată de coloana ei vertebrală, de la gât până la curul ăla ghiduș pe care îmi plăcea să-l pleznesc. I-am luat sutienul și i l-am înfășurat în jurul gâtului și o sugrumam încet., în timp ce ea țipa de plăcere. După aia am vrut să mă pun peste ea, dar mi-a zis “Nu, nu poziția asta” (era deja traumatizată de poziția misionarului după 4 ani de relație) așezându-se pe o parte, cu spatele la mine, ridicând un picior în sus. Eu mi-am ocupat locul mai repede decât au ocupat nemții Polonia și era poziția perfectă. Puteam să o țin în brațe, puteam să o strâng de gât cu antebrațul și puteam să-i scufund sânii sub mâinile mele. La un moment dat, am simțit cum se contractă și cum devine tot mai strâmtă. Nu cred că mai rezistam mult. Mi-a luat două degete în gură și a început să le sugă și să se joace cu limba în jurul lor. Eu nici nu cred că mai contam acolo pentru ea, devenisem doar o ramificație inutilă a părții mele care o pătrundea puternic. Tot ce aveam nevoie amândoi era un futai bun și în momentul ăla dorințele ne erau îndeplinite amândurora. Îmi tot zicea “mai tare!”, “și mai tare!”, “mai repede!”, “hai odată!”. Eu deja nu mai îmi simțeam picioarele, făcusem trei întinderi, mi-am dizlocat umărul și cred că făceam un început de ulcer, dar nu avea importanță. Orgasmul ei era mult prea frumos, era ca Sfântul Graal pentru un obsedat de teoria conspirației, era un premiu desăvârșit. A început să tremure, și-a strâns picioarele unul lângă celălalt, mi-a spus să nu mă opresc și eu nu am făcut-o. Încercam să mă gândesc la orice altceva ca să nu mă termin, în capul meu erau doar mese de biliard, acatiste și babe în autobuz. A început să gâfâie mai tare, mai des până când un strigăt a penetrat liniștea nopții. Avea orgasm. Când mi-am dat seama de asta, am început și eu să mă uit la ea, îi strângeam sânii în mâini, mă concentram pe ce se întâmpla și atunci a avut loc momentul 0. Amândoi am gemut puternic, ne-am zvârcolit din toate încheieturile, am început să tremurăm și am găsit răspunsul la întrebarea “ce căutăm noi pe Pământ?”. Ne-am terminat amândoi deodată. Sublim. Superb. Fără cuvinte.

În tot acest timp, îți amintești când ziceam că atunci când vorbeam cu Alina la bar am auzit niște țipete? Ei bine, Silviu se îmbătase și se luase la bătaie cu cineva în club, iar body-guarzii l-au scos afară și l-au bătut de s-a căcat pe el. Așadar, Silviu a fost cel care a cam supt-o.

Tot în același timp, Ramona stătea plângând în fața clubului după ce am plecat eu, atunci când un telefon avea să-i pună capac. A răspuns și o voce fermă a anunțat-o că s-a întâmplat ceva și că trebuie neapărat să vină la Urgențe. Așadar, Ramona era cea care se afla în spital. Pentru că ceea ce avea să afle când ajungea acolo, avea să-i marcheze viitorul: sora ei fusese violată în noaptea aia de doi bărbați și lăsată cu hainele rupte pe marginea unui drum lăturalnic. Așadar, sora Ramonei lua o boală cu transmitere sexuala , dar, din păcate, nu doar cu asta se alesese după acea seară.

Eu și Alina am terminat, iar apoi am terminat și jointul. Am decis să dăm o șansă relației și să vedem ce se întâmplă. Era ceea ce aveam amândoi nevoie în momentul ăla. Înainte să plec acasă i-am spus:
−Știi cum îmi ziceai că vrei să te fut ca și cum ai fi Ramona?
Ea s-a uitat la mine și a zâmbit.
−Ei bine, i-am spus, nu am făcut-o. Te-am futut mai bine decât atât. Ne vedem săptămâna viitoare!

— FINAL DE SEZON —Deschide un cont tranzacționare la bursă:


Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

11 comments

 1. alice Reply

  un lament prostesc,plin de frustrarile unui baietandru care a ramas la un nivel jenibil de liceu…na “literatura” ,in ziua de azi toti astia care s’au pricopsit cumva se cred intelectuali, na “cultura” ! voma odioasa pe post de carte,hai sictir baiete si mars inapoi in vagauna din care te’ai tarat.

  • Oo Reply

   Se pare ca unii oameni nu se maturizeaza niciodata, iar cand se amesteca imaturitatea cu frustrarile unui om ramas la pubertate….
   Ca sa publici asa ceva trebuie sa fii un rateu de prima clasa

 2. Laniana eu Reply

  Tipul a fost haios,a scris despre adolescenta lui,mai buna sau mai rea.Nu toate cartile din lumea asta sunt literare.Asa ca daca nu-ti placea nu o mai citeai.Mie mi-a placut e amuzanta.Chiar daca nu v-a fi bestseller v-a amuza multa lume,ceea ce avem nevoie in ziua de azi.?

 3. Seby Bitzaru Reply

  Asa că suge-o Alice,suge-i-o lui Andrei,suge-mi-o si mie si pana la urma suge -ti-o si singura.

 4. Teoc Laurentiu-marian Reply

  Intr-adevar este frumoas scrisa cartea, insa aduce mult cu Decameronul a lui Giovani Boccacio. Daca ti-as spune ca nu mi-a placut cartea ta Andrei as minti, cu siguranta ca am sa o cumpar de voi gasi in librarie. Eu unul o gasesc foarte captivanta, imi aduce aminte de unele amintiri din trecut. Bravo Andrei

  • a lui Ciontu' Reply

   Eu as vria sa stiu si amintirile tale puse pie hartie, daca sie poate din aia de veceu … amaratule sie scrie Giovanni Boccaccio

 5. arin fors Reply

  Nu stiu, cand a gandit, redau textual :
  “P.P.S.- ca să încheiem cu o glumă urâtă, dar pe subiect: eu cred că unele femei ar trebui să mai fie bătute din când în când. Asta ca să nu mai poată să spună că indiferența doare cel mai tare. Pumnul doare mai tare, crede-mă.”
  In perioada inberba, sau adult fiind?
  Nu pare a fii gluma, ci doar ceea ce gandeste, mascat de cuvinte.
  O carte… care….ce invataminte are…pe cine si ce educa?
  Poveste adolescentina, scrisa de dragul de a scrie…
  Pot sa il citez pe Toparceanu :”Cti ca voi”…
  :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.