Saturday, April 27, 2024

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Must Read

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociația de proprietari că ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”, relatează publicația locală newshd.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Iancu a scris:

„Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!”

El i-a asigurat pe cei care au comentat la postare că nu glumește și că reclamația la asociația de proprietari există. „Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat”, a scris Daniel Iancu într-un răspuns la un comentariu.

- Advertisement -

Daniel Iancu (50 de ani) lucrează la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Este absolvent al Facultății de Istorie-Arheologie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. El este autorul mai multor volume de istorie și reportaj.

În octombrie 2022, a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”, conferită unor personalități și instituții din domeniul cultural.

Daniel Iancu locuiește într-un bloc din centrul Devei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x