Tuesday, March 19, 2024

Neogen cauta virusi pe PC-urile vizitatorilor

Must Read

Neogen a incheiat un acord cu Kaspersky Lab pentru a oferi protectie antivirus vizitatorilor site-urilor sale.
Serviciul a fost integrat in noua pagina Neogen Antivirus si este disponibil utilizatorilor gratuit. Scannerul se bazeaza pe tehnologia Microsoft ActiveX si necesita Internet Explorer. Astfel, daca un utilizator suspecteaza ca i-a fost virusat calculatorul, il poate scana online si detecta codurile malitioase.

“Integrand tehnologia antivirus Kaspersky, Neogen ia masuri active pentru milioanele de persoane care viziteaza reteaua de site-uri, ajutandu-i sa se protejeze si asigurandu-le securitatea experientelor online.” a declarat Calin Fusu, General Manager Neogen SA. “Ne bucuram ca Neogen a selectat solutiile Kaspersky Lab pentru vizitatorii sai. Kaspersky este recunoscut pe plan international pentru calitatea solutiilor de securitate pe care le produce, iar parteneriatul cu Neogen ofera multe oportunitati viitoare de colaborare”, a declarat Iulian Ursu, Managing Director – Kaspersky Lab Romania.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x