Saturday, May 18, 2024

Axigen merge şi pe FreeBSD

Must Read

Compania Gecad Technologies face încă un pas în direcţia portării serverului de e-mail AXIGEN pe noi sisteme de operare, beneficiind de avantajul pe care i-l conferă arhitectura multiplatformă. Această caracteristică permite o dezvoltare rapidă a AXIGEN astfel încât acesta să funcţioneze pe multiple sisteme de operare şi procesoare.

“Încă de când am început să dezvoltăm AXIGEN am avut ca obiectiv să urmăm aceeaşi strategie ca şi atunci când am lucrat la RAV Antivirus. Arhitectura multiplatformă ne oferă un avantaj competitiv şi este în acelaşi timp o caracteristică de nelipsit de la un software cu ambiţii internaţionale”, afirmă Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Continuând această strategie de dezvoltare a produsului, Gecad Technologies anunţă că următoarea versiune a mail serverului AXIGEN va opera pe sistemele de operare Linux, FreeBSD cât şi pe MacOS. Mai târziu în cursul acestui an, AXIGEN va funcţiona şi pe Windows, echipa de programatori de la Gecad Technologies lucrând deja la acest proiect.

Planurile de viitor ale AXIGEN sunt ambiţioase dar în acelaşi timp justificate de rezultatele înregistrate până în prezent. AXIGEN se comercializează în întreaga lume prin intermediul a 9 parteneri din mai multe ţări precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Mexic şi România. În acest moment, AXIGEN gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 200.000 de căsuţe poştale în întreaga lume. Cititi mai mult!

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x