Sunday, July 3, 2022

Un milion de utilizatori inregistrati la Neogen

Must Read

Neogen, lider regional al serviciilor online, a depasit astazi cifra de 1 milion de utilizatori inregistrati ai serviciilor sale in Romania. 3.000 de conturi noi sint create pe neogen.ro in fiecare zi. In plus fata de Romania, Neogen are cate 200.000 de utilizatori inregistrati pe site-urile din Bulgaria (neogen.bg) si Serbia (urbae.com), crescand numarul total de utilizatori la 1.400.000. In cei 5 ani de functionare, Neogen a parcurs lungul drum de la un site de joburi la un portal care ofera servicii multiple. Cele mai populare dintre acestea sint serviciul de prietenii/matrimoniale (noi2.ro), locuri de munca (bestjobs.ro), jocuri (doizece.ro) si anunturi de mica publicitate. Un cont creat la oricare dintre serviciile Neogen asigura accesul cu acelasi nume de utilizator si parola la toate serviciile portalului.

Depasirea pragului de 1 milion de utilizatori inregistrati este un eveniment important pentru echipa Neogen. Suntem recunoscatori utilizatorilor nostri si speram sa le oferim noi servicii de comunicare si informare in 2006, a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This