Thursday, February 2, 2023

Vodafone World: romanii aflati in roaming sunt conectati la comunitatea Vodafone

Must Read

Connex Vodafone introduce pe piata romaneasca Vodafone World, un nou serviciu inovativ de roaming care aduce abonatilor nostri tarife de roaming simplificate si mai avantajoase.

“Vodafone World este o noua oferta adresata pietei romanesti, care redefineste experienta de utilizare a roaming-ului pentru abonatii romani. Abonatii Connex Vodafone care calatoresc in strainatate vor beneficia de tarife de roaming preferentiale pentru apelurile catre un numar total de 37 de Divizii Vodafone, Retele Partenere sau Retele Afiliate.

Acesta este primul dintr-o gama larga de produse si servicii inovative din grupul Vodafone, care le vor aduce clientilor nostri beneficii suplimentare, pe care numai cea mai mare comunitate mobila din lume le poate oferi”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Connex Vodafone.

Vodafone World vine cu noua schema de tarifare, simplificata, bazata pe un pret pe minut unic pentru fiecare dintre cele 5 zone de roaming: zona 1 (Germania, Italia, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Moldova, Polonia ), zona 2 (alte tari europene, cu exceptia Ucrainei, Serbia Muntenegru si Belarus), zona 3 (Asia, Africa, America Centrala si de Sud, Australia, Ucraina, Serbia Muntenegru si Belarus), zona 4 (Statele Unite, Canada, Mexic, Rusia, India) si zona 5 (restul lumii).

- Advertisement -

In plus, pentru apelurile catre 37 de Divizii Vodafone, Retele Partenere sau Retele Afiliate, tariful pe minut in roaming scade acum cu pana la 30% fata de tariful standard. Prin noua structura tarifara, clientii Connex Vodafone care suna in Romania din Italia, Germania, Spania, Austria sau Marea Britanie au tarife mai mici decat cele in vigoare pana acum.

Abonatii Connex Vodafone vor beneficia de serviciul Vodafone World incepand cu prima factura emisa dupa data de 26 februarie 2006. In decursul acestui an, Connex Vodafone va oferi serviciul Vodafone World si clientilor Cartela Connex si Connex 2in1.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This