Tuesday, June 25, 2024

BCR acorda un bonus de pana la 3% pentru detinatorii de carduri BCR

Must Read

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul lunii martie, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR persoane fizice. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile BCR, de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR, informeaza un comunicat al bancii.

Bonusul de 3% se acorda:

– posesorilor de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 300 RON/luna

Bonusul de 1% se acorda:
– posesorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard-ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.600 RON/luna

- Advertisement -

Campania se deruleaza in perioada 1 martie 2006 – 30 aprilie 2006.

Acordarea bonusurilor se face astfel:
– in cazul cardurilor de credit (BCR MasterCard, BCR MasterCard-ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO), conturile detinatorilor de carduri se crediteaza cu contravaloarea bonusului in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care se evidentiaza in conturi contravaloarea tranzactiilor
– in cazul cardurilor de debit (BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron), conturile detinatorilor de carduri se crediteaza cu contravaloarea bonusului in prima decada a lunii urmatoare celei in care se evidentiaza in conturi contravaloarea tranzactiilor

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.

Clientii BCR, posesori de carduri beneficiaza si de posibilitatea de a-si plati facturile si ratele de credit de la ATM, de reancarcare a cartelelor Connex, precum si de avantajele serviciului Mobile Banking.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, 1,87 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 16 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Banca are, in prezent, un numar de peste 1.000 de ATM functionale si aproape 6.000 de terminale electronice (POS) instalate la comercianti.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent 375 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce.

BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR – 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801BCR (*0801227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 – 20:00 si sambata intre 8:00 – 12:30.

BCR.ro, 16 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x