Monday, July 4, 2022

BitDefender vrea programatori pentru un nou birou in Timisoara

Must Read

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN va deschide un laborator de cercetare-dezvoltare in domeniul securitatii datelor, la Timisoara.

In prima faza a proiectului – sesiunea de recrutare pentru echipa viitorului birou regional – cei mai buni programatori se vor intalni cu reprezentantii BitDefender, pentru a-si demonstra competentele.

“Viitorii colegi timisoreni vor avea in fata o cariera internationala si conditii de lucru la standarde occidentale. Ei se vor alatura celor 200 de specialisti exceptionali din echipele noastre din Bucuresti, Cluj-Napoca si IasI”, a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender, CTO.

Interviurile si testele practice vor avea loc in perioada 28-30 martie, la Universitatea Politehnica Timisoara. Cei interesati pot afla detalii suplimentare la adresa www.bitdefender.com/timisoara.

- Advertisement -

BitDefender este varful de lance al industriei IT romanesti, cu circa 41 de milioane de utilizatori din peste 100 de tari. BitDefender are filiale externe in Germania, Spania, si SUA.

Produsele BitDefender sunt considerate de top din punct de vedere tehnologic de catre cele mai importante institutii mondiale de testare. In numarul din aceasta luna al PC World SUA, cea mai mare citita revista IT din America, BitDefender a fost clasat pe primul loc în topul soluţiilor antivirus pe 2006. Produsul romanesc a intrecut 9 dintre cele mai renumite soluţii de securitate din întreaga lume.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

SUA. Atac armat la o paradă de Ziua Națională, în apropiere de orașul Chicago. Update: Autoritățile confirmă că cinci persoane au fost ucise, iar...

Update: Autoritățile locale au confirmat că cinci persoane au fost împușcate mortal, iar alte 16 au fost transportate la spital...
- Advertisement -

More Articles Like This