Friday, January 27, 2023

Ileana Lazariuc isi schimba numele

Must Read

Una dintre vedetele autohtone care s-a consacrat sub alt nume decat cel real este si Ileana Lazariuc. Fosta iubita a lui Ion Alexandru Tiriac a recurs la acest artificiu chiar inainte de a ajunge cunoscuta publicului larg, dorind sa scape in acest fel de trecutul sau familial destul de trist.

Acum insa, actrita nu se mai multumeste sa foloseasca noul nume doar pe scena si vrea sa opereze modificarea si in actele de identitate. Bruneta intentioneaza sa inlocuiasca inregistrarea initiala din certificatul de nastere, Elena Criganuta, cu apelativul sub care a devenit celebra.

Isi dorea o alta identitate din copilarie

Pe motiv ca nu se identifica deloc cu numele sau real, vedeta a marturisit apropiatilor ca vrea sa mearga la politie sa isi schimbe actele de pe Elena Criganuta pe Ileana Lazariuc. Protagonista celei mai recente pelicule filmate de Steven Seagal in Romania isi doreste sa faca acest lucru inca din copilarie, insa atunci nu a putut pentru ca procedura era foarte complicata.

- Advertisement -

Pentru schimbarea numelui din Elena Criganuta in Ileana Lazariuc, bruneta trebuia sa aiba acordul si semnatura tatalui ei, Gheorghe, care traieste in localitatea Bacioi de langa Chisinau.

La vremea aceea, adica in urma cu mai bine de 15 ani, acest lucru era destul de complicat, atat din cauza divortului dintre parintii ei, cat si pentru ca Ileana se mutase deja in Romania impreuna cu mama sa, Anastasia, si fratelei ei, Andrei.

Citeste articolul complet in Averea

Averea, 25 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Facebook și Instagram îi vor reactiva contul lui Trump după o interdicție de 2 ani

Meta îi va permite fostului președinte Donald Trump să revină pe Facebook și Instagram în următoarele săptămâni, a anunțat...
- Advertisement -

More Articles Like This