Tuesday, April 30, 2024

Juventus, cu Mutu titular, a pierdut in fata lui Arsenal

Must Read

Adrian Mutu a jucat titular contra lui Arsenal, marti seara in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Atacantul nostru a avut o evolutie stearsa, iar italienii au pierdut cu 2-0 pe Highbury, pe final avand doi jucatori eliminati. In celalalt meci al serii, Barcelona a terminat 0-0 pe terenul celor de la Benfica.

Arsenal-Juventus 2-0

Adrian Mutu a jucat titular contra lui Arsenal, marti seara in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Atacantul nostru a avut o evolutie stearsa, iar italienii au pierdut cu 2-0 pe Highbury, pe final avand doi jucatori eliminati.

Juventus a inceput mai slab partida si a continuat in acelasi ritm pana la final. Mutu a inceput titular si a fost folosit in locul lui Nedved pe partea stanga. In atac, Capello a mizat pe Ibrahimovic si Trezeguet, insa acestia nu s-au prea implicat in joc.

- Advertisement -

De partea cealalta, Arsene Wenger a optat pentru o tactica 4-5-1 cu care a reusit sa reziste si in fata celor de la Real Madrid . Henry a fost folosit varf impins, ajutat de Robert Pires si Jose Antonia Reyes.

Prima ocazie periculoasa a meciului a venit in minutul 16, cand Fabregas, patruns in careu a sutat de la 7 metri putin lateral dreapta, la coltul lung putin pe langa poarta.

In minutul 18, la o lovitura libera, Henry a profitat de faptul ca centralul nu i-a aratat fluierul si a executat rapid o lovitura libera, insa mingea a trecut din nou pe langa poarta. Buffon era batut la acea minge.

Primul gol al meciului a picat in minutul 40. Fabregas a inscris printr-un sut la firul ierbii la coltul scurt din 10 metri pozitie centrala. Pasa decisiva a fost data de Henry.

Cu doua minute inainte de finalul primei reprize, scorul putea fi 2-0 pentru Arsenal, daca Zambrotta nu il deposeda in ultimul moment pe Hleb la marginea careului.

Repriza secunda a parut a fi la mana oaspetilor. Juventus a primit o lovitura libera destul de periculoasa pentru poarta adversa, insa executia lui Mutu a lasat mult de dorit.

Arsenal a “muscat” decisiv in minutul 69, prin “motorul” gazdelor, Thierry Henry si scorul a devenit 2-0, dupa un gol inscris din 7-8 metri pozitie centrala.

Mutu a fost schimbat de Fabio Capello in minutul 71 cu Chiellini. Adi a jucat in media echipei, a avut cateva suturi spre poarta, insa de cele mai multe ori s-au lovit de jucatorii adversi.

Camoranesi a fost eliminat in minutul 87, dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben.

Capitanul lui Arsenal, Henry s-a distrat in adevaratul sens al cuvantului cu jucatorii lui Juve de pe partea stanga a terenului. In minutul 89, Zebina a fost eliminat si el dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben. Fundasul lui Juve si-a pierdut calmul si l-a faultat urat pe Henry, cu toate ca faza nu prezenta pericol pentru oaspeti.

Repriza a doua a fost prelungita cu doua minute, timp in care Juventus s-a instalat cu toata echipa in aparare.

Centralul acestei partide a fost suedezul Peter Frojdfeldt.

La partida au asistat aproximativ 35.000 de spectatori.

Arsenal:
Lehmann, Eboue, Toure, Senderos, Flamini, Hleb, Silva, Fabregas, Pires, Henry, Reyes (Van Persie 82).
Rezerve: Almunia, Diaby, Bergkamp, Song Billong, Walcott, Djourou.
Antrenor: A. Wenger

Juventus:
Buffon, Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Vieira, Emerson, Mutu (Chiellini 71), Ibrahimovic, Trezeguet (Zalayeta 79).
Rezerve: Abbiati, Kovac, Balzaretti, Blasi, Giannichedda
Antrenor: Fabio Capello

Barcelona, egal la Benfica

Benfica nu a putut invinge acasa pe Barcelona, scor final 0-0, marti seara in mansa intai a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, la capatul unei partide pline de ocazii. Catalanii au prima sansa de a face pasul in semifinale, in retur.

Golgheterul lui Benfica, Nuno Gomes nu a putut juca in acest meci din cauza unei suspendari. Locul acestuia a fost luat de Geovanni. Fundasul Alcides nu a jucat nici el din cauza ueni accidentari, fiind inlocuit in echipa de Ricardo Rocha.

De la Barcelona, Rijkaard nu a putut conta pe capitanul Carles Puyol (suspendat), Edmilson si Rafael Marquez (suspendati). De asemenea, playemaker-ul Lionel Messi nu a fost inclus din cauza unei accidentari, iar pozitia acestuia in echipa a revenit lui Henrik Larsson.

Barcelona a avut un start de repriza lent, fara intentia de a ataca in valuri.

Moretto a fost pus la grea incercare in minutul 7, dupa un sut expediat de brazilianul Ronaldinho dintr-o lovitura libera indirecta din interiorul careului de la Benfica.

Pe finalul primei reprize, Barca a fortat un pic mai mult, insa suturile lui Van Bommel si Eto’o au fost respinse salutar.

In startul reprizei secunde, antrenorul lui Benfica a fost o prima schimbare: l-a scos pe Robert si l-a introdus pe Miccoli.

Primul cartonas galben a fost incasat de Iniesta de la Barcelona. Scorul la cartonase s-a terminat 3-1 pentru Barcelona.

Repriza secunda a fost prelungita cu trei minute. A fost un meci frumos, cu ocazii multe la ambele porti, iar scorul din final este unul echitabil.

Centralul acestei partide a fost englezul Stephen Bennett.
La partida au asistat aproximativ 65.000 de spectatori.

Benfica:
Moretto, Ricardo Rocha, Luisao, Anderson, Leo, Beto, Petit, Manuel, Simao, Robert (Miccoli 45), Geovanni (Karagounis 68).
Rezerve: Quim, Mantorras, Karyaka, Marcel, Nelson.
Antrenor: Ronald Koeman

Barcelona:
Valdes, Belletti, Oleguer, Motta, Van Bronckhorst, Deco (Gabri 76), Van Bommel, Iniesta, Larsson (Giuly 76), Ronaldinho, Eto’o.
Rezerve: Jorquera, Maxi Lopez, Ezquerro, Sylvinho, Rodri.
Antrenor: Frank Rijkaard

Onlinesport.ro, 29 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x