Monday, March 27, 2023

Mai e o luna pana la Paste. Vi se pare mult ?

Must Read

Noi zicem ca timpul e deja scurt pentru a pregati un cadou interesant, original, care sa va reprezinte si care sa si placa partenerilor dvs de afaceri. Daca sunteti prea ocupat/a, iar listele de parteneri, ideile de cadouri si logistica aferenta transmiterii lor in timp util vreti sa reprezinte o grija mai putin pentru dvs, Partner’s Agenda este solutia!

De Paste, pe langa cosuletul ‘standard’ mai sunt si alte variante: felicitari si iepurasi din ciocolata cu logo & mesaj inscriptionat, cutiute lemn pictate manual umplute cu oua incondeiate (sau din ciocolata), cozonaci care sa poarte ‘semnatura’ Companiei alaturi de o sticla de vin cu numele destinatarului. Idei mai avem – haideti sa le discutam impreuna!

‘Partner’s Agenda’ este un serviciu unic, ce asigura integrarea activitatilor de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, concept cadouri &achizitie, precum si livrare, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.

Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza (alerta zilnica pe e-mail) & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor cheie o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

- Advertisement -

Serviciul, extensie Customer Relationship Management, este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&curierat, fara a se mai tine cont de limita de buget protocol deductibil.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Descoperă Invest Club – cea mai mare comunitate de investitori din România

Invest Club este cea mai mare comunitate de investitori din Romania, cu peste 25.000 de membri si este condus...
- Advertisement -

More Articles Like This