Thursday, May 23, 2024

Mai e o luna pana la Paste. Vi se pare mult ?

Must Read

Noi zicem ca timpul e deja scurt pentru a pregati un cadou interesant, original, care sa va reprezinte si care sa si placa partenerilor dvs de afaceri. Daca sunteti prea ocupat/a, iar listele de parteneri, ideile de cadouri si logistica aferenta transmiterii lor in timp util vreti sa reprezinte o grija mai putin pentru dvs, Partner’s Agenda este solutia!

De Paste, pe langa cosuletul ‘standard’ mai sunt si alte variante: felicitari si iepurasi din ciocolata cu logo & mesaj inscriptionat, cutiute lemn pictate manual umplute cu oua incondeiate (sau din ciocolata), cozonaci care sa poarte ‘semnatura’ Companiei alaturi de o sticla de vin cu numele destinatarului. Idei mai avem – haideti sa le discutam impreuna!

‘Partner’s Agenda’ este un serviciu unic, ce asigura integrarea activitatilor de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, concept cadouri &achizitie, precum si livrare, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.

Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza (alerta zilnica pe e-mail) & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor cheie o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

- Advertisement -

Serviciul, extensie Customer Relationship Management, este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&curierat, fara a se mai tine cont de limita de buget protocol deductibil.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x