Wednesday, February 1, 2023

Vremea se incalzeste

Must Read

Vremea incepe sa se incalzeasca dar se pastreaza conditii de ploaie mai ales in Muntenia si Dobrogea. Presiunea atmosferica are tendinta de crestere accentuata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4-10 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4-10 grade, mai scazute in depresiuni.

In Muntenia cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. Temperaturile maxime se vor inregistra in intervalul 4 – 8 grade C.

In Dobrogea temperaturile maxime vor fi de 5-7 grade C. Cerul va fi mai mult noros, iar precipitatiile se vor prezenta predominant sub forma de ploaie. Se vor inregistra intensificari ale vantului.

In Moldova cerul va fi temporar noros, vantul va sufla cu o viteza de peste 12m/s. Maximele vor inregistra valori cuprinse intre 2 si 6 grade C. In Maramures cerul va fi variabil, iar maximele termice vor fi de 6-9 grade C.

- Advertisement -

In Transilvania vantul va sufla slab pana la moderat, cer variabil, iar maxime cuprinse intre 2-10 grade C.

In Banat si Crisana cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor inregistra valori de 7-10 grade C.
In Oltenia temperaturile maxime vor fi de 4 – 8 grade C. Vantul se va intensifica si va sufla cu o viteza de peste 12m/s.

Sursa: HotNews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This