Thursday, February 2, 2023

Sambata, ziua cand Monica devine doamna Columbeanu

Must Read

Mai multe trupe romanesti vor canta, diseara, la nunta lui Irinel Columbeanu

Un TIR de flori a fost adus ieri-dimineata la resedinta lui Irinel Columbeanu de la Snagov, unde pregatirile pentru nunta erau aproape de final.

Sute de lumanari ornamentale, mii de baloane (care vor fi “eliberate” la miezul noptii), artificii, lumini inteligente, o armata de bucatari si inca o armata de chelneri, pregatiti pentru eveniment: nunta ca la Hollywood – asa cum descriu conceptul evenimentului organizatorii, agentia Coquette.

“Mi-am cumparat trei rochii pentru mine si cinci pentru domnisoarele de onoare. Sper sa am timp sa le schimb, pentru ca si cununia civila va avea loc pe ponton, iar slujba religioasa pe lac.

- Advertisement -

Vom merge cu vaporul pana acolo. Nu stiu prea multe despre organizare, doar ca va avea loc un foc de artificii. Noi vom fi pe ponton, iar artificiile vor fi trase de pe vapor. De restul s-a ocupat Iri”, a spus Monica.

La nunta vor canta mai multi artisti in voga, printre care Directia 5, DJ Project si Jazz Band, iar atmosfera pe vaporasul care va duce nuntasii spre si dinspre biserica va fi asigurata de un ansamblu de muzica clasica.

Sabin Balasa nu va fi nas de cununie

Desi averea mirelui este considerabila, Monica Gabor si Irinel Columbeanu nu au semnat un contract prenuptial: “Dupa cate stiu eu… nu am semnat nimic de genul asta.

Dar mai e o zi”, a spus mireasa inainte cu o zi de casatorie. Initial se stabilise ca pictorul Sabin Balasa si sotia acestuia, nasii de botez ai Monicai Gabor, vor fi si nasi de cununie, dar mirii au anuntat ieri ca si-au schimbat planurile si ca vor fi cununati de Monica si Matei Miko, parteneri ai lui Irinel Columbeanu la agentia de modelling Transilvania Fashion.

Evenimentul Zilei, 22 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This