Saturday, January 28, 2023

AVAS a recuperat peste 400 de milioane RON

Must Read

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a obtinut, in primele 6 luni ale acestui an, venituri totale de 409 milioane RON. Suma totalizeaza incasarile obtinute din recuperarea creantelor prin diverse metode de valorificare si din incasarea platilor aferente contractelor de privatizare incheiate.

Razvan Orasanu, presedintele AVAS a precizat ca procedura de executare silita e una deosebit de grea.

“Nu cred ca lumea isi imagineaza ce inseamna sa fii executor AVAS. E o procedura deosebit de grea si nu de putine ori s-a intamplat ca patroniii de firme sa depuna sesizari referitoare la activitatea mai putin cinstita a executorilor”

Numarul debitorilor AVAS depaseste 70 de mii, Orasanu declarand ca de la inceputul anului au fost blocate conturile a peste 10 mii dintre acestia.

- Advertisement -

Razvan Orasanu nu s-a ferit sa arunce sageti catre fosta conducere AVAS, respectiv asupra lui Ovidiu Musetescu

“In trecut, masura executarilor silite si a blocarii conturilor era privita ca fiind neconstructiva. Ei bine, noi am reusit prin acesta metoda neconstructiva sa strangem o suma mare de bani intr-un timp foarte scurt”

Conducerea AVAS anticipeaza ca pana la finalul anului banii ce urmeaza a fi recuperati depasesc cu 70% previziunile facute. Giliola Ciorteanu, vicepresedinte AVAS, spuen ca ar fi voreba de o suma de aproximativ 4 miliarde RON pana la finele lui 2006.

“Nu facem nici un fel de exceptie, pentru nimeni. Tocmai de aceea am sporit cu 25% personalul implicat direct in activitatea de recuperare a creantelor”, spune Orasanu.

Din punct de vedere al ariei georgrafice, judetul Timis detine suprematia in privinta datoriilor, urmat de Constanta, Cluj si Bucuresti.

HotNews.ro, V.T., 08 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

200 Citate Motivationale Celebre – Motto-uri scurte si frumoase

Viata este plina de urcusuri si coborasuri – fericire si lupte care iti vor testa rezistenta si integritatea, te...
- Advertisement -

More Articles Like This