Monday, April 29, 2024

Masters/ Ronnie O’Sullivan se califica fara probleme in sferturi

Must Read

Talentatul si capriciosul jucator englez Ronnie O’Sullivan l-a invins cu 6-1 pe Ali Carter in primul tur la Masters. A fost o intrare “fara emotii” in turneu, Ali Carter fiind incapabil sa ii ridice vreo problema.

In turul urmator, O’Sullivan va intilni insa un adversar mai dificil – Ken Doherty.

Este prima aparitie a lui O’Sullivan dupa episodul insolit al sfertului de finala cu Hendry (UK Championship, decembrie), cind a parasit pur si simplu sala de joc…

Saptamina trecuta, O’Sullivan a discutat cu managerul sau si cu presedintele World Snooker, pe marginea abandonului din decembrie: “Le-am spus ca am avut niste probleme personale care m-au condus la acel gest. Sper sa pot trece aceste probleme in plan secund” – Ronnie O’Sullivan.

- Advertisement -

Ronnjie O’Sullivan este de doua ori cistigator la Masters. Anul trecut, a pierdut finala cu 10-9 contra lui John Higgins: “Am pierdut pentru ca, cinstit vorbind, am crezut ca sunt deja cistigator” – O’Sullivan.

Intoarcerea lui Ronnie a fost salutata de conducatorii World Snooker: “Este un sentiment extraordinar sa il avem din nou in joc. Si pentru noi, dar si pentru simpatia de care se bucura printre iubitorii de snooker”.

Rezultate Masters

Neil Robertson – Mark Williams 6-0
Stephan Maguire – John Huggins 6-5
Ken Doherty – Barry Hawkins 6-3

HotNews.ro, A.S., 16 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x