Sunday, April 28, 2024

Atentie soferi, nu se mai fac controale de rutina!

Must Read

Seful Politiei Romane, Dan Fatuloiu a interzis controalele rutiere de rutina, cu exceptia actiunilor tematice, unde se procedeaza la oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumita categorie sau se urmareste combaterea punctuala a unui anumit gen de abateri de la normele legale.

Astfel, actiunile politiei trebuie sa urmareasca combaterea sistematica a unei cauze de accident, disciplinarea unei anume categorii de participanti la trafic, atingerea unui obiectiv prestabilit, ori conduita pe un anumit sector de drum, intr-o anumita perioada de timp, in zonele cu risc sporit de accident.

De semenea, Fatoloiu a mai cerut politistilor sa sanctioneze soferii in functie de gravitatea faptelor, sa creasca fermitatea in special fata de cei care au savarsit abateri prin care s-a pus in pericol grav situatia celorlalti participanti la trafic.

Si pentru ca sa fie verificat modul in care politistii de la nivelul structurilor teritoriale isi fac datoria, seful Politiei Romane a dispus efectuarea unor actiuni de monitorizare in trafic, de catre echipe special desemnate din cadrul IGPR, in vederea identificarii tuturor celor care nu respecta procedurile standard de lucru.

- Advertisement -

Sursa: Curentul

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x