Sunday, April 28, 2024

Jeg – Primul blog, cu premiu de jurnalism. Adina Popescu, colaboratoare HotNews, castigatoare la sectiunea Cultura

Must Read

Freedom House si Edipresse AS au premiat, joi seara, castigatorii celei de-a noua editii a concursului Tanarul Jurnalist al Anului. Darius Groza – Jeg – este castigatorul sectiunii de bloguri din cadrul concursului Tanarul Jurnalist al anului organizat de fundatia Freedom House. Pentru fiecare sectiune a fost desemnat un singur castigator, care a primit 5.000 RON.

La cele sapte sectiuni ale concursului, castigatorii au fost: Adina Popescu (Dilema Veche) – la sectiunea Cultura, Mihai Musatoiu (pentru materiale aparute in Business Magazin) – la sectiunea stiinta si tehnologie, Darius Groza (JEG) – la sectiunea jurnalism interactiv/bloguri, Magda Munteanu (Business Week) – la sectiunea economie-afaceri/finante-banci, Octavian-Dragomir Jora (Piata Financiara)

– la sectiunea poltica externa si afaceri europene, Bogdan Diaconu (Revista 22) – la sectiunea actualitate interna, Maria Andries (Gazeta Sporturilor) – la sectiunea Sport.

Organizatorii evenimentului au acordat si un premiu pentru cel mai tanar jurnalist al anului, primit de Diana Manea, care a candidat la sectiunea Cultura.

- Advertisement -

HotNews.ro, D.G., 22 iun 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x