Sunday, April 28, 2024

Lindsay Lohan, condamnata doar la o zi de inchisoare

Must Read

Actrita Lindsay Lohan a fost condamnata la o zi de inchisoare dupa ce a pledat vinovata la acuzatiile de conducere sub influenta alcoolului si posesie de droguri. Zbuciumata actrita a primit si o pedeapsa de munca comunitara si va urma un tratament de dezintoxicare.

Lohan, care va filma in Romania in acest an, a reusit sa evite alte acuzatii deoarece avea in posesie o cantitate mica de droguri in momentul in care a fost arestata.

“Imi este foarte clar ca viata mea a devenit foarte dificila, deoarece sunt dependenta de droguri si alcool”, a declarat Lindsay. “In ultima vreme am decazut si am facut lucruri de care imi este rusine. Am incalcat legea, iar acum imi asum responsabilitatea, pledand vinovata la acuzatiile aduse” a completat starul in declaratia facuta.

Autoritatile au declarat ca aceasta nu a beneficiat de nici un tratament special, chiar daca este vedeta, potrivit news.bbc.co.uk.

- Advertisement -

Lohan a fost arestata pentru a doua ora in luna iulie pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, posesie de cocaina si pentru ca s-a urcat la volan cu toate ca avea permisul suspendat.

Dupa acest eveniment, actrita a fost data in judecata de catre Tracie Rice, o pasagera din masina pe care Lindsay Lohan a urmarit-o inainte sa fie arestata, conform digitalspy.co.uk.

“Ceea ce a facut domnisoara Lohan in respectiva noapte a fost extrem de periculos si condamnabil. Cineva ar fi putut muri foarte usor sau ranit foarte grav din cauza deciziei sale iresponsabile” a declarat Rice.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 24 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x