Tuesday, April 30, 2024

Notebook-ul ECO MSI U115 Hybrid

Must Read
msi-wind-u115-hybridg-d-174253-3

Taiwanezi ne pregatesc un nou notebook, MSI U115 Hybrid un model de calculator portabil ce vine cu o inovatie in domeniul stocarii de informatie.

Notebook-ul dispune atât de un solid-state drive (SSD), pe care ruleaza sistemul de operare, cât si un hard-disk drive (HDD), pentru depozitatea datelor de lucru.

Sistemul este mai rapid si mai eficient din punctul de vedere al consumului de energie, utilizatorul putând opri functionarea HDD-ului in modul „eco”. in aceste conditii durata de viata a bateriei Li-Ion creste sensibil, a anuntat compania producatoare.

MSI U115 Hybrid propune doua variante de dotare: SSD de 8 GB si HDD de 120 GB sau SSD de 16 GB si HDD de 160 GB. Celelalte elemente sunt standard: procesor Intel Atom de 1,6 GHz, 1 GB memorie RAM DDR2 si display de 10 inch.

- Advertisement -

MSI (Micro-Star International), firma cu sediul in Taiwan, nu a oferit informatii privind pretul, nici data de la care netbook-ul „eco” va intra pe piata.

Sunt foarte curios sa vad ce scor va avea aceasta “minune” de laptop.

msi-wind-u115-hybridg-f-174255-3

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x