Tratament Picioare Transpirate – Remedii Naturiste pentru Picioare Transpirate

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Tinctura pentru picioare transpirate: Coada-calului bogata in acid
silicic este eficace in ingrijirea picioarelor transpirate. Aveti nevoie de: 100 g coada-calului si 100 ml alcool de 90%. Se lasa plante 3 saptamani la macerat in alcool, apoi lichidul se strecoara si se toarna intr-o sticla. Se frictioneaza zilnic, inainte de a pune ciorapii, talpile si degetele picioarelor cu aceasta tinctura.

Sare pentru baia de picioare. O baie de picioare preparata cu aceasta sare stimuleaza circulatia sangvina si are in plus efecte antispastice si dezifectante. Aveti nevoie de: 1 lingurita ulei de salvie, 1 lingurita ulei de rozmarin, 20 ml alcool de 70% si 1/2 kg sare marina. Se dizolva cele doua uleiuri in alcool, se adauga sarea si se amesteca totul foarte bine. Se pastreaza intr-un vas cu capac. Se dizolva 2 linguri de sare in 2-3 l apa si se face o baie de picioare de 10 minute.

Pentru picioarele transpirate. Daca va pudrati picioarele cu aceasta pudra bine mirositoare bazata pe substante naturale
, veti limita transpiratia in mod substantial. Pudra este de mare folos mai ales vara. Toate ingredientele se gasesc la farmacie. Aveti nevoie de: 40 g alumina (bolus alba), 50 g pulbere de frunze de cimbru, 20 g pulbere de radacina de violete si 15 g pulbere de coaja de stejar. Se amesteca bine cele 4 tipuri de pulbere si se pastreaza intr-un borcan cu capac. Inainte de a va pune ciorapii, iar in cazul transpiratiilor abundente si inainte de culcare, se pudreaza bine picioarele.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.