Monday, July 26, 2021

Rochii de vară ieftine și la modă

Must Read
Întotdeauna mi-au plăcut fetele în rochii. Mai ales vara! Și nu cred că sunt singurul băiat căruia îi place asta. De fapt, nu cred că e vreun băiat căruia să nu îi placa.

Am făcut o selecție de 3 rochii de la Store Fashion care mie mi-au plăcut mult și în care mi-ar plăcea să îmi văd prietena îmbrăcată:

Magazine online pe care vi le recomandam:

1. Rochie Precious Jewel White: Pe locul 1 în topul preferințelor mele se clasează o rochie scurtă, albă, cu material vaporos.

Preț: 115 ron. Vezi pagina produsului.
2. Rochie Enchanted Daisy Black: a doua rochie în micul meu top, este o rochie elegantă, stil gogoșar. Materialul, după spusele lor – că eu nu l-am atins, este fin la atingere, cordonul este din saten (material de voal). Pe lângă astea, rochia mai are un punct forte: nu are bretele și nici fermoar. Așa-i că și pe voi v-a cucerit?
Preț: 125 ron. Vezi pagina produsului.
3. Rochie Rose Splendor Black: pe locul 3, pun o rochie tip baby-doll, rochii care mi-au plăcut întotdeauna. Chiar dacă nu scoate în evidență toate părțile corpului (sânii îi scoate, vă las pe voi să vă gândiți la ce mă refer :p), rochiile baby-doll au fost întotdeauna moartea mea. Designul este fresh, material elastic cu un bust buretat, iar sub talie se află o mică curea subțire. Are un plus față de rochia precedentă: are bretele detașabile. Când vrei, le pui, când nu ai chef de ele, le iei.

Preț: 110 ron. Vezi pagina produsului.
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This