Monday, September 20, 2021

Tigara electronica Ego-T, cel mai vandut produs in 2011 al Sailebao

Must Read
Potrivit unui comunicat de presa lansat pe site-ul oficial al Sailebao, Tigara electronica Ego-T a fost cel mai vandut produs al companiei in Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana.

Tigara electronica Ego-T a adus o inovatie in industria de tigari electronice. In loc de cartusul clasic cu vatelina, Ego-T a introdus Tank-ul. Cartusul Tank are in loc de vatelina un recipient ce permite utilizatorului sa stocheze o capacitate mai mare de e-lichid, de pana la 1.2 ml. Acest sistem permite o utilizare foarte simpla si eficienta a tigarii electronice. Cartusele Ego-T au o capacitate de aproape 3 ori mai mare decat cartusele traditionale de Ego.

Capacitatea bateriei este o alta calitate a acestui model, bateriile avand capacitati de 650, 1100, 1300 de mAh. O baterie completa poate tine pana la 700-1000 de pufuri. Cantitatea de vapori pe care o ofera este uriasa iar TH-ul este excelent.

La prima vedere, pachetul Ego-T este rafinat si uimitor. Cand deschideti cutia de cadou, cele doua tigari electronice Ego-T va incanta privirea cu aspectul negru mat si inelul argintiu care face conexiunea intre baterie si atomizor.

Mii de utilizatori au in posesie modelul Ego-T si sunt foarte incantati de aceasta tigara electronica. Pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze modelul Ego-T ii informam ca, in luna aprilie, avem la reducere Kitul complet Tigara electronica Ego Tank. Daca achizitionati acest kit pana la sfarsitul lunii aprilie faceti o economie de 20 de ron. Pretul acestui kit complet este de 295 de ron si include consumabilele pentru prima luna.

- Advertisement -

Tigara electronica Ego-T este un model care a adus o evolutie majora in industria tigarilor electronice. Ego-T poate fi intr-adevar numita „Tigara electronica a anului 2011.”

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Un medic din România contrazice toți nutriționiștii. La ce aliment NU este de acord să se renunțe in diete

În zilele noastre există atât de multe variante de diete, încât este aproape imposibil să nu o găsești pe...
- Advertisement -

More Articles Like This