Saturday, June 15, 2024

Ce trebuie sa stii despre giantomizorul tigarilor electronice

Must Read
Giantomizorul este un atomizor cu totul revolutionar, care imbina functiile unui cartomizor, ale unui rezervor Tank si ale unui atomizor intr-un singur produs. Cartusul din care inhalezi este acoperit igienic de un capac infiletabil, care il izoleaza complet de mediul inconjurator.

Ce este giantomizorul

Giantomizor ego-w este partea care vaporizeaza solutia pentru producerea de vapori. De fiecare data cand inhalezi din tigara electronica, tii apasat butonul care activeaza bateria, pentru a alimenta giantomizorul. Giantomizorul se incalzeste si sub efectul caldurii lichidul de tigara se evapora, oferind astfel senzatia de fumat.

Astfel, tigara electronica satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorului, cat si dependenta de gest. Fumatul cu tigara electronica este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur, care nu mai sunt expusi riscurilor fumatului pasiv.

Cum folosesti si umpli giantomizorul

- Advertisement -

Umplerea giantomizorului nu se face niciodata prin orificiul din mijloc ci numai prin cele laterale. Umplerea cu e-lichid se face foarte rapid si usor cu ajutorul unei seringi. Cand fumezi este recomandat sa tii tigara electronica inclinata in jos, la 30 de grade pentru ca lichidul sa ajunga mai usor la partea de atomizare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x