Monday, July 26, 2021

Slabeste cu Balonul Gastric Vegetal SlimBall!

Must Read
Cum timpul liber este un lux pentru multe persoane si nu au cand sa faca sport sau nu pot tine diete stricte, cea mai buna cale pentru a elimina surplusul de kilograme ar fi sa reuseasca in vreun fel sa elimine foamea. Suna bine, nu? Dar cum se poate face asa ceva? Ei bine, raspunsul este Balonul Gastric Vegetal SlimBall.

Prima componenta a curei SlimBall este guma Karaya, singura fibra naturala din lume care isi multiplica de 50 de ori volumul cand intra in contact cu acidul prezent in stomac. Pe masura ce capsula SlimBall creste in volum si ocupa o mare parte din stomac, creierul primeste mesajul ca stomacul este plin si aceasta senzatie va va ajuta sa mancati portii mai mici si mai rare. Trebuie doar sa luati 3 capsule de SlimBall de doua ori pe zi pentru a manca de 2, 3 pana la 4 ori mai putin. Timp de 6 ore nu va mai este foame pentru ca stomacul este plin.

A doua componenta a curei SlimBall este pectina de mar, un puternic acid de fructe. Aceasta intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Pectina de mar intensifica in mod semnificativ termogeneza (capacitatea organismului de a arde caloriile din alimentele pe care le consumati, chiar si in momentele in care activitatea fizica este redusa). SlimBall retine grasimile alimentare la fel cum un magnet atrage fierul. Tot ceea ce mancati este degresat (35% grasimi in minus). De asemenea, SlimBall impiedica zaharurile sa se transforme in grasimi, fapt ce duce la o pierdere mai rapida in greutate.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This