Saturday, September 25, 2021

Cum am slabit ?

Must Read
Un site care promoveaza un produs de slabit cu rezultate probate. Acest produs este format dintr-un amestec de extracte de 8 fructe, plante si alge, reunite sub denumirea “Amix 200”

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca.

* Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 3.6 euro/lead indiferent de valoarea comenzii(cea mai mica valoare poate fi 59 lei cu tot cu TVA)

* Este un produs de interes larg(slabitul este un subiect de care fiecare se loveste la un moment dat), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.

* Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client.

- Advertisement -

* Produs inovator, fiind un produs de slabire foarte cunoscut ce se bazeaza pe efectul folosit in slabire al componentelor sale: ceai verde, ananas, coacaze, papadie, chimen, coriandru si altele.

* Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara.

* Adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.

* Clientul are posibilitatea de a opta pentru ce cura i se potriveste mai bine, in functie de nr. de kg pe care le are de pierdut, sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista si curele de 1-2 saptamani, cu un cost mai mic, dar care ofera afiliatului acelasi comision 3.6 euro.

* Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu au rezultate.

* Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

​În Hong Kong se construiesc apartamente de mărimea a două paturi matrimoniale

Piața imobiliară din Hong Kong oferă acum apartamente foarte mici, de dimensiunea a două paturi matrimoniale, potrivit Bloomberg, citată...
- Advertisement -

More Articles Like This