Thursday, September 16, 2021

Dieta cu aur face furori la Dubai!

Must Read
Daca toata lumea incearca sa slabeasca folosind dietele lui Michel Montignac sau Dukan, iata ca oficialii din Dubai au o alta metoda pentru a incuraja populatia sa piarda in greutate. Pentru efortul depus se ofera aur ca moneda de schimb.

Gold-Coins

Slabeste si vei castiga aur, aceasta este deviza Seicului din Dubai dupa ce a ajuns la concluzia ca populatia manifesta semne ingrijoratoare de obezitate. Pentru a-si incuraja populatia sa slabeasca, seicul este dispus sa ofere aur pentru fiecare kilogram dat jos.

Participantii ce se inscriu intr-un program de sanatate lansat de curand vor fi platiti cu cate un gram de aur pentru fiecare kilogram dat jos. Un gram de aur valoreaza in jur de 54 de dolari, iar participantii trebuie sa slabeasca cel putin doua kilograme pentru a putea primi aurul.

Cea mai buna parte a acestui program, in special pentru persoanele obeze, este aceea ca nu exista limite pentru cantitatea de aur oferita pentru efortul depus in a arde surplusul de grasime.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Fondul Proprietatea: Persoanele numite în noul C. A. al Salrom sunt aceleași care au deținut aceste funcții în 2020, an în care profitul Salrom...

Reprezentanții Fondului Proprietatea își exprimă dezamăgirea față de schimbarea membrilor consiliului de administrație al Salrom, al căror mandat va...
- Advertisement -

More Articles Like This