Thursday, June 13, 2024

Horoscop zilnic. 18 martie. Căror zodii le merge rău azi

Must Read

Horoscop zilnic. Capricornii se luptă cu micile lor ”insolvențe”, Săgetătorii au probleme de sănătate, iar Scorpionii sunt cu nervii întinși la maximum. Pentru a afla ce le așteaptă și pe celelalte zodii, citește horoscopul pentru 18 martie.

BERBEC

Nativii acestei zodii sunt pândiți de tot felul de pericole azi, chiar dacă încearcă să nu se implice în prea multe situații delicate. Berbecii trebuie să se îngrijească mai întâi de sănătate, dar și de situația tensionată din familie.

TAUR

- Advertisement -

Taurii nu au nici ei o zi prea strălucită. Sunt ținuți pe loc ba de tot felul de favoruri pe care s-au angajat să le facă, ba de datoriile care trebuie plătite. O surpriză plăcută poate apărea spre seară.

GEMENI

Gemenii o tot dau în bară. Neatenți, fac tot felul de gafe azi, însă reușesc să stârnească zâmbete și simpatii. Nu e indicat să facă investiții sau să ia hotărâri importante azi, i-ar putea costa mai târziu.

RAC

Racii sunt puși pe treabă azi. Au multe de făcut și sunt într-o agitație perpetuă. Contrar opiniei că fac un pas în față și doi înapoi, cei născuți sub semnul acestei zodii termină ziua de miercuri în profit. Seara se relaxează, mulțumiți.

LEU

Leii fac curățenie în anturaj. E vremea evaluărilor, iar prieteniile sunt testate. Nativii acestei zodii vor să își dea seama dacă sunt apreciați cu adevărat, căutând pe cineva căruia să-i împărtășească temerile și gândurile cele mai ascunse.

FECIOARĂ

Fecioarelor le merge excelent. Se anunță tot felul de evenimente pozitive în viața lor. Câștigurile materiale sunt foarte probabile, iar șansa e de partea lor azi. Șansele unei noi pasiuni amoroase sunt crescute, însă trebuie și speculate.

BALANȚĂ

Balanțele visează la concediu. La zile libere și la relaxare. Citesc sau încearcă să-și distragă atenția de la lucrurile importante și să cadă în visare. Va fi o zi sensibilă pentru nativii acestei zodii, astfel că nu încercați să îi treziți, își vor reveni singuri.

SCORPION

Nervoși, scorpionii încearcă să își mențină calmul azi. Bineînțeles, nu reușesc și intră în tot felul de dispute inutile. Scorpionii vor depăși această stare după ce vor identifica sursa stresului.

SĂGETĂTOR

Drumuri. Săgetătorii întreprind sau se pregătesc de călătorii. Fie că e vorba de obligații, fie de satisfacerea unor plăceri. Sănătatea nu e tocmai la potențial maxim, iar acest lucru îi obosește peste măsură.

CAPRICORN

Capricornii caută soluții să depășească problemele financiare. Își fac griji și sunt toată ziua abătuți. Chiar dacă soluțiile sunt puține, nativii acestei zodii au resursele necesare să iasă din încurcături. Tot ce pară să le lipsească azi e încrederea.

VĂRSĂTOR

Drumuri. După un început de săptămână mai lent, vărsătorii încep să-și intre în ritm. Sunt energici și nu stau locului o clipă. Lucrurile merg excelent și în plan personal, iar cei născuți sub acest semn zodiacal vor să se și distreze azi.

PEȘTI

Peștii profită din plin de încălzirea vremii și chiar dacă primăvara nu e chiar în toi, ei încep să-și pună în aplicare planurile romantice. Sunt, însă, înconjurați de fel de fel de probleme minore care le îngreunează misiunea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x